Persoonlijk cadeau namens alle collega's


Gaat je collega het bedrijf verlaten of met pensioen en ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met al je collega’s van de afdeling een boekje samenstellen om je collega een mooie herinnering mee te geven. Werkt de directeur of manager 20 jaar bij het bedrijf of is er een andere jubileum dat gevierd moet worden? Dan kun je met zo’n collegaboekje wel voor de dag komen! Dus ga snel aan de slag en maak een origineel afscheidskado!

Tip: Je kunt ook een anders- of tweetalig boek maken. Zo kunnen collega's en partners in het buitenland gemakkelijk een pagina invullen.collegaboek collega werk persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor Werk is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek collega kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Speciaal voor deze gelegenheid kun je ook kiezen voor Mijn collegaboekje.


Zo maak je een collegaboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie collega past. Nodig daarna alle collega's uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke collega krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de collega's die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het feestje of receptie overhandigen jullie het collegaboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje collega invulboek kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl