';

Het verhaal achter Mijn vriendenboekje

Elk boek wordt van kaft tot kaft met passie en veel plezier gemaakt, en dat zie je! Graag nemen we je mee in het verhaal achter Mijn Vriendenboekje en maak je kennis met ons fijne team.

Even voorstellen

Dit zijn wij

Suzanne van der Lee en Jessica van der Lee de oprichters van mijn vriendenboekje

Wij zijn Suzanne en Jessica van der Lee en hebben op 29 februari 2012 Mijn vriendenboekje in het leven geroepen. We hebben het ouderwetse vriendenboekje in een nieuw jasje gestoken. Compleet met de leuke eigenaardigheden van vroeger en de gemakken van nu. Vol vragen die mooie verhalen naar boven halen gebundeld met al lang vergeten foto’s. Allemaal eenvoudig verzameld via onze website en omgezet tot een speciaal ontworpen vriendenboek.

Onze missie? Wat zou het leuk zijn als iedereen eens in zijn leven een vriendenboek ontvangt!

Met liefde gemaakt

Het productieproces van een vriendenboek houden wij van A tot Z in eigen hand. Het ontwerpen, drukken, inbinden en inpakken van een boek doen we allemaal in huis. Graag nemen we onze klant zoveel mogelijk werk uit handen en komen we samen tot een overtreffend eindresultaat!

ontwerper achter computerscherm ontwerpt vriendenboek

Opmaak door onze ontwerpers

een vriendenboek wordt gesneden door een snijmachine

De productie in eigen hand

vriendenboek wordt ingepakt in mooie cadeauverpakking

Inpakken tot een waar cadeau

Ons team

Met een passie voor Mijn vriendenboekje

Jessica van der Lee is oprichter van mijn vriendenboekje
Oprichter en chef

"Het leven moet gevierd worden en daar hoort een vriendenboek bij! Ik hoop dat er met ieder boek weer een beetje extra vreugde de wereld in gestuurd wordt"

Suzanne van der Lee is oprichter van mijn vriendenboekje
Oprichter en chef

"Het leukste aan dit werk vind ik de vrolijke en positieve reacties van klanten, dat is echt de kroon op het werk. Dan weet je waar je het voor doet!"

Jessica van der Lee is oprichter van mijn vriendenboekje
Vriendenboekenmaker

"De vriendenboeken die wij maken zijn erg waardevol om cadeau te krijgen. Het feit dat ik deze mag maken geeft mij elke keer weer een heel goed en voldaan gevoel!"

Vriendenboekenmaker

"Bij Mijn Vriendenboekje werken is super leuk! Fijne sfeer, gezellig team, creatief bezig zijn en... de tompoucen bij elke 1000e bestelling zijn natuurlijk ook een pluspunt ;-)"

Technische man

"Gaaf om van iets digitaals een fysiek boek te maken dat zoveel voor mensen betekent. Plus de uitdaging om ingewikkelde technische processen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken!"

Technische man

"Ik heb op het technische vlak geholpen bij de opbouw van Mijn Vriendenboekje. Ik houd mij nog steeds bezig met het automatiseren. Geweldig om te zien hoe het bedrijf is gegroeid."

Bijspringer

"Als het druk is bij het maken van de vriendenboekjes wordt mij gevraagd om bij te springen. Het is altijd gezellig om te helpen en te zorgen dat de boekjes op tijd verzonden worden."

Bijspringer

"Helpende handjes gevraagd? Ja hoor, ik kom eraan. Samen met een gezellig team knallen, van inbinden tot verpakken, om alle bestellingen netjes en op tijd te versturen."

kantoor van mijn vriendenboekje Bink 36 Den Haag

Er was eens...

Op de 75e verjaardag van onze oma wilden we met de kleinkinderen een bijzonder kado geven. Al gauw kwam het idee om ‘Het grote kleinkinderenboek’ te maken. We stelden een vragenlijst samen met vragen als “Wat is het lekkerste snoepje in de snoeppot?” tot “Ik ben blij dat u mijn oma bent omdat...” en stuurden deze per e-mail naar alle kleinkinderen. De kleintjes werden geholpen door ooms en tantes en zelfs neven en nichten in het buitenland droegen graag hun steentje bij. Alle antwoorden en foto’s werden naar ons opgestuurd waarna wij het mooi opmaakten en er een boek van lieten drukken. Oma was dolblij met ‘Het grote kleinkinderenboek’ en de rest van de avond heeft de hele familie met een glimlach het boek bewonderd.

Vanaf dit moment speelde het idee dat we meer mensen gelukkig wilden maken met een vriendenboek. En wat blijkt, niet alleen onze oma, maar ook veel andere mensen, in binnen- en buitenland, hebben we inmiddels mogen verblijden met een vriendenboek. Zoals onze oma altijd zegt: "Daar mogen we groos op zijn!"

oma kleinkinderen en familie kijken in een vriendenboek

Een kijkje achter de schermen

Ons verhaal is gelukkig nog lang niet uit. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van het wel en wee van Mijn vriendenboekje.