Een origineel cadeau voor elke familiefuif


Maak met de ooms, tantes, neefjes, nichtjes en kleinkinderen een boek vol met spraakmakende vragen, persoonlijke antwoorden, familie anekdotes en mooie foto's.

Start een vriendenboek

De hele familie gebundeld in een familieboek


Staat er een familiedag op de planning, is opa of oma jarig of vieren jullie een bijzonder jubileum met de hele familie? Maak met alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes een heus familieboek. Een boek vol mooie herinneringen, verhalen en foto's van vroeger en wie weet worden er nog lang vergeten familiegeheimen onthuld! Dus ga snel aan de slag en maak een origineel familie cadeau!

Persoonlijke vragen en eigen foto's

Keuze uit verschillende boekstijlen

Met gratis kadoverpakking en tasje

Persoonlijke vragen en eigen foto's

Keuze uit verschillende boekstijlen

Zo maak je eenvoudig een familieboek

In enkele stappen een persoonlijk cadeau

Stap 1:

Stel jouw boek samen

Een toepasselijke vragenlijst voor een familiefuif staat al klaar. Deze kun je nog naar hartenlust aanpassen. Maak daarna een keuze uit een van de boekstijlen, kaften en titels.

Stap 2:

familie uitnodigen

Nodig eenvoudig familie, ooms, tantes en kleinkinderen uit. Zij vullen online hun pagina in met antwoorden en twee foto's. Maak het boek extra persoonlijk met een inleiding, fotopagina's en jaaroverzichten van belangrijke momenten binnen de familie.

Stap 3:

Een uniek familieboek als resultaat

Iedereen klaar? Wij voegen al jullie prachtige foto's en verhalen samen tot een mooi ontwerp en verpakken het als een waar familiecadeau!

Meer momenten om iets te vieren binnen de familie

Deel de video en maak de rest van de familie óók enthousiast!

Bekijk de video

Onze klanten doen een boekje open!

Een 9.4 uit maar liefst 2561 beoordelingen.

"Met alle kinderen en kleinkinderen een boek gemaakt. Oma was heel erg blij en ontroerd! Ze doet er nog wel een tijdje over om het hele boek te lezen, naar eigen zeggen omdat ze bij elke pagina moet huilen :/"

"Opa en oma waren erg verrast en zijn heel blij dat ze nu een overzicht hebben van wat hun kleinkinderen bezighoudt, van mooie herinneringen van vroeger, en hoe hun kleinkinderen hen zien. Geweldig dus!"

"31 kleinkinderen die lastminute een plan kregen om een gezamenlijk en toch persoonlijk cadeau te geven aan hun oma die 80 werd. Resultaat was een ontroerde en dankbare grootmoeder."

Er zijn vele gelegenheden om een boek te maken

Laat je inspireren!

Anderen bekeken ook: