Cadeau voor sweet sixteen


De 16e verjaardag van je zoon, dochter, vriend of vriendin is een hele mijlpaal dus dat vraagt om een groot feest met natuurlijk een bijzonder kado. Verras de jarige op zijn of haar sweet sixteen met een vriendenboekje. Hierin bundel je samen met alle vrienden en vriendinnen de grappigste herinneringen en foto’s van de afgelopen jaren. Iedereen vult online zijn persoonlijke pagina in waarna er een echt boek van gemaakt wordt. Met dit kado zal de jarige de splinter nieuwe scooter niet meer zien staan!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwboekje maken vragen
Speciaal voor de gelegenheid Verjaardag is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst voor de bijna 16-jarige helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden, vriendinnen en familie uit die willen schrijven in het vriendenboekje. Vergeet klasgenoten en de sportclub niet! Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de verjaardag van je vriend of vriendin overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje verjaardag origineel kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl