Cadeau voor pensioen


Gaat je collega na jaren lang trouwe dienst met pensioen en ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle collega’s van de afdeling een boekje samenstellen om je vertrekkende collega een mooi aandenken mee te geven. Een collegaboek vol verhalen, foto's en tips om te doen tijdens het pensioen. Weer eens wat anders dan een bloemetje namens het bedrijf! Dus ga snel aan de slag en verras de gepensioneerde met een origineel afscheidskado.

Tip: Je kunt ook een anders- of tweetalig boek maken. Zo kunnen collega's en partners in het buitenland gemakkelijk een pagina invullen.pensioen collega werk persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor een pensioen is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado pensioen collega kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Speciaal voor deze gelegenheid kun je ook kiezen voor Mijn collegaboekje.


Bundel je collega's in een collegaboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie collega past. Nodig daarna alle collega's uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke collega krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de collega's die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheidsfeestje overhandigen jullie het collegaboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje collega invulboek kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl