Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Bruiloft: Van uitstel komt...

04-08-2021 - Geschreven door: Jessica
Bruiloft: Van uitstel komt...

... géén afstel! Liefde vergaat niet, maar de corona maatregelen gelukkig wel. Na lang wachten kunnen de bruiloften eindelijk weer voorzichtig gepland worden. In september wordt er een inhaalslag van lang uitgestelde huwelijken verwacht. De corona maatregelen versoepelen en daarmee durven veel stellen het eindelijk aan... trouwen!

De populaire trouwlocaties kunnen het al goed merken. Zij zijn dit najaar en in 2022 al bijna volgeboekt. En wij kunnen het ook goed merken aan onze bestellingen! Normaal gesproken is het in mei en juni topdrukte op het gebied van trouwboekjes. Maar dit voorjaar bleven de bestellingen zo goed als uit. Langzaam druppelen de eerste bestellingen voor trouwboekjes weer binnen. Er hangt weer liefde in de lucht!

Als jij ook iemand kent die binnenkort gaat trouwen, of misschien ben je zelfs wel ceremoniemeester, dan is het tijd om in actie te komen! Maak een vriendenboek voor het bruidspaar vol mooie foto’s, goede herinneringen en originele vragen. Want wat denk jij dat de kleur van de jurk zal zijn? Wie vangt het bruidsboeket en wat is het openingsnummer? Leuk om van te voren over te fantaseren en voor het bruidspaar nog leuker om achteraf te lezen.


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl