Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Nu ook een groepslink delen via WhatsApp

05-11-2023 - Geschreven door: Jessica
Nu ook een groepslink delen via WhatsApp

“Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?” Een welbekende vraag uit je schooltijd. Vervolgens ging het boekje van vriend naar vriendin, waar de één hem de volgende dag alweer terug gaf en de ander hem weken lang thuis liet liggen. Dat probleem hebben we bij Mijn Vriendenboekje opgelost want iedereen vult online zijn of haar pagina in, waarna er gelukkig wel een écht boek gedrukt wordt.

Tot voor kort werden de uitnodigingen enkel via e-mail verzonden, zodat iedereen zijn of haar persoonlijke link ontving om eenvoudig de pagina in te vullen. Maar steeds vaker rees de vraag op: “Kan ik niet mensen via WhatsApp uitnodigen? Want ik heb niet van iedereen een e-mailadres.” Wij nemen elke vraag serieus, en zeker als deze vaker gesteld wordt, dus we zijn het idee gaan uitwerken met onze technische man. Achter de schermen kwam er veel bij kijken, terwijl we het voor de schermen heel simpel wilden houden. En dat is gelukt! Het werkt alsvolgt:

Ontvang een link en QR-code om te delen in een groep
1. Zet deze optie aan en klik op de knop 'Uitnodiging Schrijven'
2. Je ontvangt een e-mail met de groepslink en QR-code
3. Deel de link in een groep via bijv. WhatsApp of e-mail. Liever per post? De QR-code kun je op een uitnodiging printen
4. Via de link kunnen vrienden een plekje bemachtigen in het boek
5. Nadat een vriend zich heeft aangemeld verschijnt deze in jouw overzicht. Hier kun je de volgorde aanpassen en eventueel weer vriendenpagina's verwijderen.

Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Collega gezocht

15-12-2022 - Geschreven door: Jessica
Collega gezocht

Ben jij onze nieuwe vriendenboeken maker?⁠

Wie?
Ben jij creatief, gezellig en weet je van aanpakken? ⁠

Wat?
Je helpt mee met alles wat komt kijken bij het maken van een vriendenboek en receptenboek. Van het digitaal klaarmaken, tot het drukken, inbinden en uiteindelijk inpakken als een waar cadeautje. De focus ligt op het verwerken van de bestellingen, maar de taken zijn in overleg uit te breiden. Denk daarbij aan klantcontact (via de e-mail en chat).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
- Alles is te leren maar interesse in werken met Adobe software is een must.⁠
- 2 dagen per week⁠ (maandag, donderdag of vrijdag)
- Vast dienstverband

Waar?⁠
Mijn Vriendenboekje in Den Haag. Meer over ons weten?.⁠

Hoe?
Stuur je CV en motivatie naar info[at]mijnboekje.nl.⁠
Let wel, deze vacature is niet enkel voor vakantiewerk maar juist voor langere tijd.⁠

Bruiloft: Van uitstel komt...

04-08-2021 - Geschreven door: Jessica
Bruiloft: Van uitstel komt...

... géén afstel! Liefde vergaat niet, maar de corona maatregelen gelukkig wel. Na lang wachten kunnen de bruiloften eindelijk weer voorzichtig gepland worden. In september wordt er een inhaalslag van lang uitgestelde huwelijken verwacht. De corona maatregelen versoepelen en daarmee durven veel stellen het eindelijk aan... trouwen!

De populaire trouwlocaties kunnen het al goed merken. Zij zijn dit najaar en in 2022 al bijna volgeboekt. En wij kunnen het ook goed merken aan onze bestellingen! Normaal gesproken is het in mei en juni topdrukte op het gebied van trouwboekjes. Maar dit voorjaar bleven de bestellingen zo goed als uit. Langzaam druppelen de eerste bestellingen voor trouwboekjes weer binnen. Er hangt weer liefde in de lucht!

Als jij ook iemand kent die binnenkort gaat trouwen, of misschien ben je zelfs wel ceremoniemeester, dan is het tijd om in actie te komen! Maak een vriendenboek voor het bruidspaar vol mooie foto’s, goede herinneringen en originele vragen. Want wat denk jij dat de kleur van de jurk zal zijn? Wie vangt het bruidsboeket en wat is het openingsnummer? Leuk om van te voren over te fantaseren en voor het bruidspaar nog leuker om achteraf te lezen.

Persoonlijk kado op afstand

18-11-2020 - Geschreven door: Suzanne
Persoonlijk kado op afstand

In deze Corona tijden, waarin we vooral videobellen en iedereen op afstand moeten houden “het nieuwe normaal”, gaan er gelukkig ook heel veel dingen in het leven onverminderd door. Zo veranderd je collega misschien van baan of gaat met pensioen, mag je oma er weer een jaartje bij op tellen omdat ze jarig is of je beste vriendin verteld dat ze zwanger is. Allemaal gebeurtenissen die momenteel helaas niet heel uitgebreid gevierd kunnen worden maar die we ook zeker niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan!

Daarom is het nu nóg leuker om een persoonlijk vriendenboek te maken en alle vrienden, familie of collega’s te bundelen in een boek. Een heel tastbaar cadeau waar iedereen met veel aandacht leuke anekdotes, tips en wensen kan achterlaten. Wat ons betreft heel erg hartverwarmend in deze eenzame tijd.

Tip: Wil je liever afstand houden en niet zelf het boek overhandigen? Laat het dan direct naar de ontvanger sturen. Wat zal het een verrassing zijn om op de speciale dag, zeker als je het echt niet verwacht, zo’n persoonlijk cadeau op je deurmat te vinden!


Kado voor afscheid groep 8

18-05-2020 - Geschreven door: Jessica
Kado voor afscheid groep 8

Het einde van het schooljaar komt in zicht en dat merken we aan de vele schoolboekjes die gemaakt worden! Veel groep 8 leerlingen en hun juffen en meesters zijn bezig om de mooie schooltijd vast te leggen in een vriendenboekje. We horen klassenmoeders en vaders vaak zeggen dat ze zo blij zijn met het vinden van onze website, vooral in deze rare tijden van Corona. Iedereen kan gemakkelijk zijn/haar pagina online invullen. Het is een leuke herinnering voor alle klasgenoten én gelijk een leuk kado om de juf of meester te bedanken!

Waarom zou je een vriendenboekje maken voor groep 8? Wij zetten het nog even op een rijtje!

1. Weinig moeite met een groot resultaat
Het maken van een boekje is heel eenvoudig. Als klassenouder ben je de beheerder van het boekje. Alle kinderen en leerkrachten ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen op onze website. Iedereen krijgt 2 pagina’s met antwoorden en ruimte voor 2 foto’s. Het opmaken van het boek doen wij, dus daar heb je geen omkijken naar!

2. Klein prijsje
De schoolboekjes zijn speciaal voor grote oplages met een klein prijsje. Je hebt al een vriendenboekje vanaf € 7,50. De boekjes zijn net even anders dan onze standaard vriendenboeken: Compact, stoere ringband, stevige achterzijde en ontworpen speciaal voor kinderen. Vriendenboekjes die exclusief gemaakt zijn voor de basisschool, vol kleur, foto's en leuke 'Wist je datjes'.

3. Heel veel foto’s
Een vriendenboekje opent standaard met een inleiding. Dit is 1 pagina met een grote foto (leuk om hier een klassenfoto te plaatsen) en 1 pagina met een tekst. Hier hebben wij al een leuk tekstje voor geschreven maar die kun je nog aanpassen. De inleiding is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kun je nog fotopagina’s toevoegen waar je zoveel foto’s op kunt plaatsen als je wilt. Want er zullen vast in de afgelopen 8 jaar veel leuke foto’s gemaakt zijn! De fotopagina’s kosten € 0,50 per spread (2 pagina’s naast elkaar) en kun je helemaal zelf opmaken met leuke teksten en stickers.

4. Nostalgie en voor altijd
Iedereen kent het vriendenboekje natuurlijk van vroeger uit zijn of haar basisschooltijd. Een toepasselijker kado is er dus eigenlijk niet! Kom alles over je klasgenoten te weten met vragen als ‘Dit doe ik het liefst in de pauze’, ‘Mijn grootste blunder op school’ en ‘Zo ziet mijn leven eruit over 25 jaar’. Alle klasgenoten worden gebundeld om ze nooit te vergeten.

Heb je ook zin om aan de slag te gaan? Op de pagina Afscheid groep 8, lees je alle informatie, kun je de prijs van het boekje voor jouw klas uitrekenen en kun je een enthousiasmerend filmpje doorsturen naar de andere ouders!

Collega gezocht

22-01-2020 - Geschreven door: Jessica
Collega gezocht

Update 6-2-2020: De inschrijving voor deze vacature is inmiddels gesloten.

Ben jij onze nieuwe vriendenboeken maker m/v?⁠

Wie?
Ben jij creatief, gezellig en weet je van aanpakken?

Wat?
Je helpt mee met alles wat komt kijken bij het maken van een vriendenboek en receptenboek. Van het opmaken, tot het drukken, inbinden en uiteindelijk inpakken als een waar cadeautje. De focus ligt op het verwerken van de bestellingen, maar de taken zijn naar wens uit te breiden. Denk daarbij aan klantcontact (via de e-mail en chat) en social media bijhouden.⁠

- Alles is te leren maar interesse in drukwerk en werken met Adobe software is een must.⁠
- 2-3 dagen per week⁠
- Vast dienstverband of ZZP basis is bespreekbaar⁠

Waar?
Mijn Vriendenboekje in Den Haag. Meer over ons weten?.⁠

Hoe?
Stuur je CV en motivatie naar info[at]mijnboekje.nl.
Let wel, deze vacature is niet enkel voor vakantiewerk maar juist voor langere tijd.⁠

Je collega met pensioen

11-03-2020 - Geschreven door: Suzanne
Je collega met pensioen

Als een goede en geliefde collega aangekondigd om het bedrijf te verlaten heeft dat vaak een grote impact op de afdeling of het team waarin je werkt. Als collega’s breng je nou eenmaal erg veel tijd met elkaar door. Een collega zie je vaak meer dan je eigen familie!

Als iemand met pensioen gaat zie je dit afscheid natuurlijk al langer aankomen en kun je er naartoe leven. Toch is de impact vaak niet minder groot omdat je collega misschien al heel lang bij het bedrijf werkt en al veel collega’s heeft zien komen en gaan. Uiteraard is het voor je collega heerlijk om van dat welverdiende pensioen te gaan genieten maar het is voor hem of haar natuurlijk ook erg wennen om niet meer dagelijks onder de collega’s te zijn!

Willen jij en je collega’s jullie vertrekkende collega helpen om door die eerste lastige periode heen te komen? Geef dan een afscheidscadeau waardoor jullie nooit vergeten zullen worden, een Collegaboekje! Hierin kunnen jullie leuke anekdotes vertellen, een mooi bericht achterlaten en tips geven: “Wat te doen tijdens je pensioen”. Voeg daarbij jullie eigen persoonlijke foto’s toe maar vergeet ook vooral niet extra fotopagina’s te maken met al die leuke kiekjes van de bedrijfsuitjes!

Je collega neemt het boek mee naar huis en kan het eindeloos doorbladeren, jullie berichtjes lezen en genieten van zijn of haar pensioen. En jullie? Uit het oog, maar zeker niet uit het hart...

Lees hier hoe je een boek als kado voor pensioen maakt.


Top 3 Origineel afscheidskado emigratie of stage buitenland

27-11-2019 - Geschreven door: Jessica
Top 3 Origineel afscheidskado emigratie of stage buitenland

Ken je iemand die stage in het buitenland gaat lopen of zelfs gaat emigreren? Reden genoeg voor een origineel afscheidscadeau waardoor de avonturier ons kleine kikkerlandje niet zal vergeten. Een kado waarmee heimwee de das wordt omgedaan, waar op de wereld je op dat moment ook bent. Wij zetten 3 persoonlijke afscheidskado’s voor op reis op een rijtje die uiteraard ook nog eens makkelijk in de koffer passen!

Mijn anti-heimwee boekje.
Uiteraard is onze favoriet het ouderwetse vriendenboekje in de vorm van een anti-heimwee boekje. Maak met vrienden en familie een boek vol tips, lieve berichtjes, grappige anekdotes en foto’s van al je dierbaren. Iedereen vertelt over bijvoorbeeld zijn grootste avontuur in het buitenland, wat je het meest zou missen aan Nederland en wat jullie zeker gaan doen als jullie elkaar weer zien. Wanneer de reiziger even heimwee heeft, dan kan het boek er altijd bij gepakt worden en zijn vrienden en familie toch weer even een beetje in de buurt.

Wie is het?
Trek het oude ‘Wie is het?’ spel weer eens uit de kast. Haal Bill, Claire, Tom en alle andere oude bekenden eruit en vervang ze voor foto’s van dierbare familie en vrienden. Zo kan de avonturier nog vaak aan jullie terugdenken en zal misschien ineens beseffen dat zijn opa wel een hele grote neus heeft en voor het eerst opvallen dat zijn tante een bril draagt!

Voor Oer-Hollandse trek
Maak een heerlijk pakketje met typisch Nederlandse lekkernijen waar de wereldreiziger zo van houd. Denk aan drop, kaas en natuurlijk echt Hollandse stroopwafels. Zeg wel bij het meegeven dat het pakketje pas na aankomst opengemaakt mag worden. Anders wordt alles misschien al opgegeten in het vliegtuig!

EEN KADO VOOR JONG EN OUD

09-09-2019 - Geschreven door: Jessica
EEN KADO VOOR JONG EN OUD

Onze vriendenboeken zijn voor alle leeftijden en júist heel leuk voor volwassenen. Wij zien boeken voor jong en oud voorbij komen. Van een boekje gemaakt door een moeder voor haar dochter’s sweet sixteen, waarin alle vriendinnen lieve berichtjes schreven en voorspellingen deden over de komende 16 jaar. Of juist een boek gemaakt door een zoon voor zijn moeder die 50 werd waarin al haar familieleden en vrienden geschreven hebben. Dit boek stond vol mooie herinneringen en tips voor een eeuwige jeugd, aangevuld met foto’s van allerlei hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar.

We kunnen ons voorstellen dat je na iemand zijn 20e, 40e of zelfs 80e verjaardag even even niet meer weet wat voor een kadootje je moet verzinnen. Dan ben je bij ons op het juiste adres! Een vriendenboekje is hét kado voor iemand die alles al heeft. We krijgen vaak achteraf te horen dat de jarige het boek met een lach en een traan heeft doorgebladerd. Daar doen we het voor!

Maak zelf een origineel kado voor een verjaardag.

EEN VRIENDENBOEK, NU NÓG PERSOONLIJKER

15-08-2018 - Geschreven door: Suzanne
EEN VRIENDENBOEK, NU NÓG PERSOONLIJKER

Een vriendenboek geef je kado aan iemand die het echt verdient of op een belangrijk keerpunt in zijn of haar leven staat. Bijvoorbeeld je collega waarmee je jaren fijn hebt samengewerkt maar met pensioen gaat of je zus die binnenkort moeder wordt. Wil je haar écht verrassen op haar babyshower? Dan mag een vriendenboek zeker niet ontbreken. De persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en mooie foto’s maken het boek tot een zeer persoonlijk kado die vaak met een lach een traan wordt ontvangen.

Om het boek nóg persoonlijker te maken kun je kiezen uit verschillende boekstijlen en sinds kort zelfs uit verschillende titels op de kaft. Van Mijn collegaboekje, Mijn babyshowerboekje tot zelfs Mijn antiheimweeboekje voor je vriendin die stage gaat lopen in het buitenland. Of wat dacht je van een familieboek voor oma die 80 wordt, het is allemaal mogelijk. Of ga je toch voor Mijn vriendenboekje?
Het blijft natuurlijk nostalgie…

Onze titels op een rij:
Mijn vriendenboekje
Mijn collegaboekje
Mijn trouwboekje
Mijn babyshowerboekje
Mijn afscheidboekje
Mijn familieboekje
Mijn jubileumboekje
Mijn reisboekje
Mijn antiheimweeboekje

Bekijk ook eens onze boekstijlen, welke kies jij?


Feestelijke dagen!

20-12-2017 - Geschreven door: Jessica
Feestelijke dagen!

Het einde van het jaar is alweer in zicht! Dit brengt natuurlijk de gezellige feestdagen, maar ook de nodige kadostress met zich mee. Geen paniek! Wij zetten alles op alles om iedereen op tijd zijn vriendenboek te laten ontvangen. Geen sneeuwbui houdt ons tegen en ook tussen de feestdagen gaat de productie van de boekjes gewoon door. We willen iedereen bedanken voor jullie bestellingen dit jaar met mooie, soms hilarische, reacties hierop. In 2018 hopen we weer veel mensen gelukkig te maken met een vriendenboek!

Wij wensen iedereen feestelijke dagen en een nieuw jaar waarin jullie veel mooie momenten mogen vieren!


LATEN WE HET LEVEN VIEREN

27-09-2017 - Geschreven door: Suzanne
LATEN WE HET LEVEN VIEREN

Een vriendenboek is hét kado voor iemand die iets te vieren heeft! Van een verjaardag tot een babyshower, of gewoon zomaar. Dit persoonlijke boek vol mooie verhalen en foto's maakt het feest compleet!

Dansen, zingen, versieren,
laten we het leven vieren.

ELK JUBILEUM IS EEN VRIENDENBOEK WAARD

17-08-2017 - Geschreven door: Suzanne
ELK JUBILEUM IS EEN VRIENDENBOEK WAARD

Zijn je opa en oma 60 jaar getrouwd, bestaat het bedrijf 10 jaar of werkt je collega alweer 25 jaar bij de zaak? We vieren regelmatig een jubileum, te bijzonder om onopgemerkt voorbij te laten gaan! Een groepskado is natuurlijk extra leuk op zo’n speciaal moment. In een vriendenboek voor je collega kunnen de herinneringen en kantoorgrappen van de afgelopen jaren nog eens opgehaald worden. Voor opa en oma is het prachtig om de hele familie, inclusief kleinkinderen en misschien wel achterkleinkinderen, terug te zien in een boek vol met lieve berichtjes en mooie verhalen.

Op onze website vind je bijvoorbeeld ook een vragenlijst voor een huwelijksjubileum en kun je zelf vragen aanpassen om deze extra persoonlijk te maken.

En of het nou om een papieren, zilveren of zelfs een ivoren jubileum gaat een vriendenboek is zeker goud waard!


TOUR DU JOUR VRIENDENBOEK

30-06-2017 - Geschreven door: Jessica
TOUR DU JOUR VRIENDENBOEK

De Tour de France staat weer voor de deur en daarover doet Tour Du Jour dagelijks live verslag deze zomer. Wilfred Genee, Michael Boogerd en andere wielrenliefhebbers volgen de Nederlandse wielerploegen op de voet. We wachten vol spanning op de sportieve prestaties van de Nederlandse wielrenmannen, maar we willen ze natuurlijk ook beter leren kennen. En hoe kan dat beter dan met een vriendenboek!? Elke dag vult een van de wielrenners het Tour Du Jour vriendenboek in, speciaal gemaakt door Mijn vriendenboekje. Zo komen we alles over de Nederlandse wielrenners te weten!

Altijd al willen weten wat Dylan Groenewegen het liefste eet? Waar Bauke Mollema het liefst op vakantie gaat? Of wat er van Robert Gesink geworden was als hij geen wielrenner was? Je komt er deze zomer allemaal achter tijdens de speciale rubriek bij Tour Du Jour!

EEN GESLAAGD EXAMENKADO

10-05-2017 - Geschreven door: Jessica
EEN GESLAAGD EXAMENKADO

De eindexamens zijn begonnen! Na jaren zwoegen op school moeten zo’n 210.000 middelbare scholieren nu echt laten zien wat ze kunnen. Bananen en chocolade worden tevoorschijn gehaald waarna de examens vol opperste concentratie worden ingevuld. Wiskundige formules worden berekend, belangrijke jaartallen in de geschiedenis worden naar boven gehaald en hele zinnen worden ontleed voor Nederlands. Alles wat de scholieren afgelopen jaren in hun hoofd hebben gestampt komen nu eindelijk van pas.

Verras de al dan niet geslaagde met een vriendenboek voor al het harde werk. Hierin wordt antwoord gegeven op de écht belangrijke vragen in het leven! Wat is bijvoorbeeld een goede tip voor een gelukkig leven? Of wat is de beste manier om het weekend te beginnen? Ook staan er voorspellingen in over wat je over 10 jaar aan het doen bent. Dat zijn vragen die er echt toe doen! Bekijk hoe je zelf zo’n geslaagd examenkado maakt.

Ook leuk om met de hele klas een vriendenboekje te maken en alle herinneringen vast te leggen als een jaarboek.

EEN ORIGINEEL HUWELIJKSKADO

23-02-2017 - Geschreven door: Suzanne
EEN ORIGINEEL HUWELIJKSKADO

Hij komt er weer aan...het trouwseizoen! Alle verliefde stellen die elkaar dit jaar het ja-woord zullen geven zijn natuurlijk al erg druk met de voorbereiding voor hún grote dag. Er mag niets aan het toeval worden overgelaten, alles wordt tot in de puntjes geregeld. Er worden de lekkerste taarten geproefd, de mooiste locaties bekeken, ringen uitgezocht, vergeet de trouwjurk niet en wat dacht je van de gastenlijst? Alles wordt
eraan gedaan om de dag onvergetelijk te maken, voor het bruidspaar zelf maar natuurlijk ook voor de gasten.

Als gast op een bruiloft laat je je verrassen door wat het bruidspaar allemaal georganiseerd heeft. Maar wat is er nou leuker dan het pasgetrouwde stel zelf te verrassen met een kado van alle genodigden op het huwelijksfeest? Dat kan met een vriendenboek! Alle familie, vrienden of misschien wel collega’s of andere bekenden kunnen hun persoonlijke pagina op hun gemak thuis invullen. Zij geven tips voor een goed huwelijk, delen herinneringen en wie zal eigenlijk het bruidsboeket vangen? Alle lieve berichten, foto’s en mooie herinneringen worden gebundeld tot een prachtig boek, een onvergetelijk kado voor het bruidspaar. Wat zullen ze verrast zijn!
Ze hebben vast overal rekening mee gehouden...maar dit niet!

Ps. Bruidspaar, dit kun je natuurlijk óók zelf regelen ;)


AFSCHEIDSKADO EMIGREREN

21-12-2016 - Geschreven door: Jessica
AFSCHEIDSKADO EMIGREREN

Emigratie, buitenlandse stage of een wereldreis. Het is allemaal een groot avontuur! Maar hoe avontuurlijk je ook bent, zonder een vriendenboekje kom je niet ver! Tips, lieve berichten, foto’s en herinneringen waar je steeds weer om moet lachen. Je vindt het allemaal terug in een vriendenboek, samengesteld door vrienden, familie en collega’s. Een mooi afscheidscadeau om mee te geven bij het uitzwaaien op Schiphol of op het afscheidsfeestje. Zo kan iedereen toch een beetje in je koffer mee-emigreren.

Dus waar je ook gaat, met een vriendenboek is iedereen toch nog even dichtbij.
Wil je iemand met een vriendenboek verrassen die op reis gaat? Bekijk hoe je een afscheidskado voor emigratie maakt.

BABYSHOWER

11-10-2016 - Geschreven door: Jessica
BABYSHOWER

Een feestje voor nieuw leven! Zwanger zijn is iets heel bijzonders. Negen maanden vol bijzondere momenten. De eerste echofoto, het horen van het hartje, het schoppen in je buik en niet te vergeten... een babyshower! Een verrassingsfeestje georganiseerd door vriendinnen om de aanstaande moeder nog even extra te verwennen. Maak als herinnering aan de babyshower een vriendenboek en speculeer over onder anderen de uiterlijke kenmerken en de naam van de baby. Met zo’n babyshowerboek kun je de luiertaart wel achter wegen laten ;)

EEN NIEUW TIJDPERK

15-09-2016 - Geschreven door: Jessica
EEN NIEUW TIJDPERK

Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl. Het is een mond vol en menig klant struikelt er nog wel eens overheen. We verzonnen de naam 5 jaar geleden tijdens het ontwikkelen van ons idee om deze website te beginnen. Een sterke naam want iedereen weet meteen wat het is en de lengte van de naam zagen we meer als een grapje. We hebben sindsdien vele varianten en versprekingen voorbij horen komen en toch zijn we van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl gaan houden. We hebben veel mooie herinneringen en mijlpalen meegemaakt samen.

Maar aan al het goede komt een einde en zo ook aan Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl. Schrik niet, want we stoppen niet! We veranderen alleen van naam; voortaan gaan we door het leven als Mijn vriendenboekje! Korter, krachtiger en beter te onthouden. Er verandert verder helemaal niets voor de klant. Alleen het logo verandert, maar zelfs dat zie je bíjna niet als je snel kijkt :)

Dus deze week trekken we het kantoor van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl achter ons dicht en stappen volgende week vol goede moed het kantoor van Mijn vriendenboekje binnen. Klaar voor een nieuw tijdperk met nog meer mooie herinneringen en mijlpalen. Wij hebben er zin in!

KADO VOOR AFSCHEID COLLEGA

30-06-2016 - Geschreven door: Jessica
KADO VOOR AFSCHEID COLLEGA

Met je collega’s spendeer je meer tijd dan met je eigen familie en vrienden. Daarom is het vaak erg jammer als een van je collega’s het team gaat verlaten. Gaat er iemand op jouw werk met pensioen of heeft een andere, uitdagende baan gevonden? Dan is een vriendenboek een persoonlijk afscheidskado om je collega’s niet te vergeten!

Jullie zullen de afgelopen jaren vast veel met elkaar hebben meegemaakt op de werkvloer. Deze herinneringen kun je allemaal vastleggen in een vriendenboek. We zien vaak dat collega’s eindelijk hun hart kunnen luchten door antwoord te geven op vragen als: ‘Deze collega mag wel wat vaker koffie halen’, ‘Dit heb ik van jou geleerd’ en ‘Dit wilde ik als kind later worden’. Dit tot een boek gebundeld, samen met leuke foto’s, is toch weer eens wat anders dan een bosje bloemen!

Tip: Het is natuurlijk ook leuk om een boek kado te geven voor een jubileum. Lees hier alles over een collegaboek.

EEN NIEUWE WEBSITE

28-03-2016 - Geschreven door: Jessica
EEN NIEUWE WEBSITE

Een vriendenboekje is natuurlijk op en top nostalgie. Maar dat betekent niet dat de website van Mijn vriendjes en vriendinnetjesboekje ouderwets is! Deze is juist van alle gemakken voorzien om zoveel mogelijk werk voor de klant uit handen te nemen. Doordat we veel contact met onze klanten hebben weten we precies wat er speelt en op welke punten we nog op kunnen verbeteren. En dat doen we dan ook graag! We hebben alle ideeën verzameld en de afgelopen maanden alles op alles gezet om de website nóg gebruiksvriendelijker te maken. De grootste verandering is dat de website op alle apparaten goed te gebruiken en overzichtelijk is. Zowel op je mobiel, tablet of gewoon op de computer. En het oog wil ook wat natuurlijk. Daarom hebben we de website wat opgefrist met meer kleur en beelden.

Hopelijk zullen er ook op de nieuwe website weer met plezier mooie vriendenboeken gecreeerd worden. Wij zijn er in ieder geval blij mee! Wat vind jij?

EEN NIEUW JAAR

04-01-2016 - Geschreven door: Jessica
EEN NIEUW JAAR

Dit weekend hebben de champagneglazen weer geklonken op een gelukkig nieuwjaar. Een nieuw jaar met hopelijk weer veel mooie gebeurtenissen in het verschiet. Denk aan geliefden die met elkaar trouwen, avonturiers die hun biezen pakken en op wereldreis gaan, baby’s die ter wereld komen of juist een oma die haar 90e verjaardag viert. Stuk voor stuk momenten die een jaar tot iets onvergetelijks maken. Wij zijn blij dat wij regelmatig mogen bijdragen aan deze mooie gebeurtenissen door hier een blijvende herinnering voor te maken; een vriendjes- en vriendinnetjesboekje. Een boek vol met mooie wensen, bijzondere herinneringen maar ook met de nodige grappige anekdotes en legendarische foto’s. We vinden het geweldig om achteraf te horen dat het boek is ontvangen met een lach en een traan. Daar gaan wij ook weer voor in 2016!

Wij willen we iedereen een mooi nieuwjaar toewensen vol met mooie gebeurtenissen!

NIEUW: RECEPTENBOEKEN

17-11-2015 - Geschreven door: Suzanne
NIEUW: RECEPTENBOEKEN

Het team van Mijn Vriendjes-en Vriendinnetjesboekje heeft natuurlijk dagelijks vele vriendenboeken in handen en zo viel het ons al snel op dat er steeds vaker de lekkerste recepten werden gedeeld. Watertandend zagen we de heerlijkste foto’s voorbij komen. Lekker en gezond eten, koken en bakken is immers waar veel mensen zich graag mee bezig houden.

Daarom kwamen we op het idee om een website te ontwikkelen geheel gericht op al deze heerlijke creaties en baksels. Wat is er nu leuker dan je favoriete recept te delen met je familie, vrienden of collega’s. Wat denk je bijvoorbeeld van je zoon die het huis uit gaat, een paar gezonde gerechten komen dan goed van pas. Of voor een vriendin die gaat trouwen, dan mogen recepten voor een goed huwelijk niet ontbreken. Gaat je zus emigreren, verras haar met oer-Hollandse recepten die ze zeker niet mag vergeten.

Natuurlijk is een receptenboek net zo’n persoonlijk kado als een vriendenboek waarin ook de persoonlijke smaakmakende vragen en foto’s niet mogen ontbreken. Het geheel wordt een prachtig boek waar je veel lees-, kijk- en kookplezier van hebt.

Dus bundel al jullie lievelingsrecepten en verras iemand met een receptenboek op www.mijnreceptenboekje.nl !

100% verrassend 100% lekker!


WIJ ZIJN VERHUISD

20-10-2015 - Geschreven door: Jessica
WIJ ZIJN VERHUISD

Het vriendenboekenkantoor is verhuisd! Met veel plezier verblijden we steeds meer mensen met een vriendenboek. Maar met deze steeds groter wordende productie én voorraad, kwamen we ons oude kantoor bijna niet meer binnen. Daarom hebben we ons hele hebben en houwen gepakt en een mooie plek gegeven in een nieuw kantoor. Van vriendenboekentasjes tot aan de ansichtkaarten, alles is met ons mee verhuisd.

We zijn er helemaal klaar voor. Vanaf deze maand draaien wij op volle toeren vanaf onze nieuwe werkplek met uitzicht op de skyline van Den Haag, een koffiefiets waar we heerlijke cappuccino’s kunnen halen en veel inspirerende bedrijven om ons heen. Een ideale plek voor de vriendenboeken! Maar we vergeten natuurlijk ook niet ons oude, gezellige kantoor. Daarom hebben we een muur vol met goede herinneringen behangen.

MET LIEFDE GEMAAKT

13-04-2015 - Geschreven door: Jessica
MET LIEFDE GEMAAKT

Met de lente in de lucht lijkt de liefde weer op te bloeien. Op de meest romantische huwelijksaanzoeken wordt volmondig ‘ja’ geantwoord. Vanaf dat moment kan het dromen van de mooiste dag uit je leven omgezet worden in het daadwerkelijk organiseren ervan. Het internet zit vol met trouwinspiratie, denk aan Pinterest en inspiratiesites als Trouwplannen.nl, waar je op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends. De meest originele ideeën komen voorbij, van een fotohokje tot echte bloemen op de bruidstaart.

Ook Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje en Mijn trouwboekje blijven niet onopgemerkt. Wij zijn blij te zien dat steeds meer mensen kiezen voor een van onze boeken als trouwkado. Een persoonlijk geschenk en een ideaal groepskado! Er zijn al vele vriendenboeken mee in de koffer op huwelijksreis gegaan om deze daar rustig door te lezen en na te genieten van de huwelijksdag.

Het team van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl zit ook dit trouwseizoen weer klaar om jouw vriendenboek met plezier, aandacht en natuurlijk heel veel liefde te maken!

BABYSHOWER

13-11-2014 - Geschreven door: Suzanne
BABYSHOWER

Een babyshower Amerikaans? Welnee! Ook in Nederland doen wij enthousiast mee aan dit gezellige fenomeen.

Een babyshower wordt vaak georganiseerd door de vriendinnen, zussen of nichtjes van de toekomstige mama. Natuurlijk mogen de standaard klassiekers niet ontbreken, denk hierbij aan rompertjes versieren, babyvoeding proeven en uiteraard de luiertaart! Toch merken wij dat ook bij een babyshower steeds vaker een vriendenboekje aan de kadolijst wordt toegevoegd. Want voor de ouders in spé is het natuurlijk geweldig om te lezen wat vrienden en familie verwacht van jullie en de kleine. Op wie zal hij of zij het meest lijken? Wat wordt de naam? En wie weet kan die ene opvoedkundige tip straks goed van pas komen!

Een vriendenboek is dus heel mooi voor de ouders om te krijgen maar natuurlijk ook leuk voor de kleine om later terug te lezen hoe blij en verwachtingsvol iedereen was voor zijn of haar komst!

Tip: naast babyshowerkado ook erg leuk als kraamkado!

ALTIJD DICHTBIJ

29-07-2014 - Geschreven door: Suzanne
ALTIJD DICHTBIJ

Iemand die naar het buitenland vertrekt zou natuurlijk het liefst al zijn dierbare vrienden en familie in zijn koffer stoppen, dat kan nu!

Steeds meer mensen reizen de wereld over op zoek naar het avontuur. Ze gaan bijvoorbeeld op wereldreis, stage of zelfs emigreren. Natuurlijk kan er tegenwoordig overal contact gezocht worden door middel van internet. Maar als thuisblijver is het natuurlijk wel erg leuk om ook iets tastbaars en persoonlijks mee te geven aan de avonturier. Iets wat makkelijk mee kan in de koffer of zelfs backpack en er altijd even bij gepakt kan worden, in welke tijdzone je ook zit. Iets waar je verschrikkelijk om kunt lachen of misschien wel een traan om kunt laten. Iets wat je doet herinneren aan thuis. Deze elementen zitten allemaal in een vriendenboek. Alle vrienden en familieleden kunnen er hun verhaal in kwijt en tips meegeven, zoals wat je zeker niet moet vergeten om mee te nemen, wat je absoluut moet doen op jouw bestemming en wat te doen bij heimwee. Kijk, daar heb je tenminste wat aan als je er even met je gedachten terug wilt naar huis. Daarna kun je het avontuur weer volop aan.

Dus thuisblijvers, vanaf nu mag een vriendenboekje niet meer ontbreken bij het uitzwaaien!
Oja, maar ook die zak drop niet vergeten hoor ;)

JUF/MEESTER, BEDANKT!

26-06-2014 - Geschreven door: Jessica
JUF/MEESTER, BEDANKT!

Het einde van het schooljaar nadert en de zomervakantie staat voor de deur! Dit is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht, maar tegelijkertijd ook het einde van een misschien een heel leuk schooljaar waarin je afscheid moet nemen van je klas, juf of meester. Het afgelopen jaar hebben jullie heel wat dagen met elkaar doorgebracht en vast ook het nodige meegemaakt. Denk aan schoolreisjes, kerstontbijt, sportdag en er zijn vast ook de nodige leerlingen de klas uitgestuurd. Allemaal dingen die je misschien snel weer vergeet maar juist zo leuk zijn om te onthouden! Daarom bieden wij de mogelijkheid om alle grappige, kleine, of juist hele grote gebeurtenissen vast te leggen in een vriendenboek. Net als vroeger! Leuk om over 10 jaar tijdens een reünie weer terug te lezen.

Je kunt met de hele klas een boek kado doen aan de leraar of voor iedereen een exemplaar bestellen. Neem voor bestelling van grote aantallen exemplaren even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding. Een onvergetelijke herinnering aan de basisschool of de middelbare school!

Kijk hier voor meer info


VRIENDENBOEKEN TRAM

22-05-2014 - Geschreven door: Jessica
VRIENDENBOEKEN TRAM

Deze week is het kwik boven de 25 graden uitgestegen en daarmee hebben we de eerste zomerse dag van het jaar al mee mogen pakken! Heel Nederland gaat er lekker op uit en we genieten volop van het heerlijke weer.

Wij gingen in beraad: hoe kunnen we het buiten zijn voor Nederland nog gezelliger maken deze zomer? Een tram! Een vrolijke tram die rond rijdt en het enige echte vriendenboekengevoel over heel Nederland verspreid. Met de o zo herkenbare vriendenboeken-look zal deze tram de straten helemaal opvrolijken!

Zoek je een kado voor een vriendin die gaat trouwen, een collega die het bedrijf gaat verlaten, een vriend die op wereldreis gaat, je oma die haar 80e verjaardag viert of voor de babyshower van je zus? Als je onze tram ziet rijden dan weet je direct wat je moet geven! Je hoeft niet meer eindeloos op zoek naar een kadootje in de stad en pakt gewoon de tram naar het strand of terras waar al je vrienden al op je zitten te wachten!

Dus stap in de vriendenboekenexpress en geniet van alle vrolijke gezichten om je heen!

Oja, als je de tram tegenkomt en een foto maakt, dan krijg je 10% korting! Stuur de foto naar info@mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl

EEN ORIGINEEL TROUWKADO

28-02-2014 - Geschreven door: Suzanne
EEN ORIGINEEL TROUWKADO

Het trouwseizoen is weer in zicht! Als jij ook iemand kent die binnenkort gaat trouwen, of misschien ben je zelfs wel ceremoniemeester, dan is het tijd voor actie. Vragen als “wat trek ik aan, wat wordt het abc-tje en wat geven we kado” komen voorbij.

Vind jij het ook zo saai om een envelopje met geld te geven aan het bruidspaar? Veel mensen hebben daar moeite mee. Daarom is het juist zo leuk om met de hele vrienden- en familiegroep een mooi vriendenboek kado te geven. Het is origineel, persoonlijk en ook nog eens leuk om te maken. Want wat denk jij dat de kleur van de jurk zal zijn? Wie vangt het bruidsboeket en wat is het openingsnummer? Leuk om van te voren over te fantaseren en voor het bruidspaar nog leuker om achteraf te lezen.

Vaak wordt een boekje op onze site gemaakt als vervanging van een gastenboek. Veel fijner, omdat vrienden en familie er thuis eens lekker voor kunnen gaan zitten. Op deze manier worden er mooie persoonlijke boodschappen en leuke anekdotes vastgelegd.

Natuurlijk is het ook een leuk idee om een boekje te maken met de hele groep van het vrijgezellenfeest. Deze herinnering mag ook zeker niet verloren gaan, vergeet vooral de foto’s niet!


EEN COLLEGABOEKJE

16-12-2013 - Geschreven door: Jessica
EEN COLLEGABOEKJE

Als collega’s spendeer je vaak meer tijd met elkaar dan met je eigen familie of vrienden. Als er dus iemand een vriendenboekje verdiend is het wel je collega die zijn jubileum aan de zaak viert of na jaren goede samenwerking het bedrijf gaat verlaten. Collegaboekjes zien wij dan ook dagelijks voorbij komen!

Heb je altijd al iets willen weten van je collega’s? Welke collega mag wel wat vaker koffie halen? Wat is het perfecte bedrijfsuitje? Wat heb je van je collega geleerd? Of wil je een lieve boodschap achterlaten? In een vriendenboekje kun je het allemaal kwijt en de gelukkige ontvanger kan het boekje eindeloos doorbladeren, lezen en foto’s bekijken. En omdat collegaboekjes zo populair zijn bieden wij nu ook graag de optie om “Collegaboekje” op de hardcover te zetten. Nog persoonlijker!

Kijk hier voor meer info

WAAR JE OOK GAAT...

12-11-2013 - Geschreven door: Suzanne
WAAR JE OOK GAAT...

Verras iemand die gaat emigreren of op wereldreis gaat met een vriendenboekje. Zo'n kado past in iedere koffer! Dus ga snel aan de slag en bezorg de reiziger een origineel afscheidskado!

Kijk hier voor meer info

LICHT, CAMERA, ACTIE!

24-10-2013 - Geschreven door: Jessica
LICHT, CAMERA, ACTIE!

Ons televisie debuut is een feit! We mochten Omroep West in het kantoor van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl verwelkomen. We kregen microfoontjes om, het licht werd goed afgesteld, camera aan en.. actie! Uitgebreid vertelden we over het wel en wee van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl en lieten Omroep West een kijkje achter de schermen nemen.

Het item over de vriendenboekjes is zondag 27 oktober te zien in WestBusiness presenteert: FRITS! of hier online te bekijken.

JA... IK WIL!

08-10-2013 - Geschreven door: Suzanne
JA... IK WIL!

Zodra je het ja-woord hebt gegeven kom je voor een hoop keuzes te staan. Wat voor een jurk trek je aan? Waar gaan jullie trouwen? Hoe komt je trouwkaart eruit te zien? Wie worden er uitgenodigd? Speciaal voor al deze vragen zijn er veel inspirerende trouwbeurzen. Zo ook de Love and Marriage beurs met vele leuke stands en een XXL catwalkshow waar de mooiste trouwjurken worden geshowed.

Vorig weekend had Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl de eer om op de Love and Marriage beurs te staan. Nu kon iedereen in plaats van digitaal een keer écht door de website wandelen. Zo kon je de vriendenboekenfilm bekijken, voorbeeldboeken doorbladeren en ideeën opdoen voor leuke vragen speciaal gericht op een trouwpartij. Veel nieuwsgierige bezoekers kwamen dus ook even binnen. Van verliefde stelletjes die nog op zoek waren naar een origineel gastenboek tot een groep vriendinnen waarvan de ceremoniemeester stiekem een flyer meepakte zonder dat de aanstaande bruid iets zag. We vonden het erg gezellig dat jullie er waren en we zien iedereen graag weer terug (on- of offline!).

HOE HET BEGON...

09-09-2013 - Geschreven door: Jessica
HOE HET BEGON...

6 Jaar geleden vierde onze oma haar 75e verjaardag met een groot feest. We wilden met de kleinkinderen een bijzonder kado aan oma geven en al gauw kwam het idee om ‘Het grote kleinkinderenboek’ te maken. We stelden een vragenlijst samen met vragen als “Wat is het lekkerste snoepje in de snoeppot?” tot “Ik ben blij dat u mijn oma bent omdat...” en stuurden deze per e-mail naar alle kleinkinderen op. De kleintjes werden geholpen door ooms en tantes en zelfs neven en nichten in het buitenland droegen graag hun steentje bij. Alle antwoorden en foto’s werden naar ons opgestuurd waarna wij het mooi opmaakten en er een boek van lieten drukken.

Oma was dolblij met ‘Het grote kleinkinderenboek’ en de rest van de avond heeft de hele familie met een glimlach het boek bewonderd. Alle ooms en tantes wilden graag een extra exemplaar bijbestellen en nu nog pakt oma het boek er zo nu en dan even bij.

Vanaf dit moment speelde het idee dat we meer mensen gelukkig wilden maken met een vriendenboek. Enkele jaren geleden hebben we de eerste stap gezet en zijn we begonnen met het ontwikkelen van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl. We hebben de website zo ontwikkeld dat we de klant zo veel mogelijk werk uit handen nemen. En wat blijkt, niet alleen onze familie, maar ook veel andere mensen, in binnen- en buitenland, hebben we inmiddels mogen verblijden met een vriendenboek!

MOTTO VAN DE MAAND

20-08-2013 - Geschreven door: Suzanne
MOTTO VAN DE MAAND

Wij geven gratis wijze levensmotto’s weg! Iedere maand met andere vriendenboeken-vrienden. Deel je vriendschap!

Deze week gaan de temperaturen weer omhoog, daarom ons motto: 'Vier de zomer met je vrienden', zolang het nog kan voordat de herfst weer haar intrede doet.

VIER JE VRIENDSCHAP!

30-07-2013 - Geschreven door: Jessica
VIER JE VRIENDSCHAP!

Het is vandaag internationale vriendschapsdag. Deze dag worden overal ter wereld vriendschappen gevierd en vrienden worden extra in het zonnetje gezet! Stuur jouw beste vriend of vriendin een gezellig kaartje of natuurlijk een vriendenboek!

VRIENDENBOEKEN DE FILM

10-07-2013 - Geschreven door: Suzanne
VRIENDENBOEKEN DE FILM

"Hoe nodig ik vrienden uit?" "Welke media kan ik gebruiken?" "Voor welke gelegenheden kan ik een boekje maken?" Allemaal vragen die ons dagelijks gesteld worden. Wij vroegen ons af: op welke manier kunnen we onze bezoekers snel en eenvoudig uitleggen hoe gemakkelijk een vriendenboekje te maken is. Onze keuze viel op het maken van een filmpje. Dan worden al deze vragen in één minuut op een leuke manier beantwoord.

Alles werd uit de kast getrokken, van een oude computer tot een heerlijke slagroomtaart en er stond een crew van acteurs, stylistes en productiemedewerkers klaar. De opnamedagen waren leuk en intensief tegelijk. Iedereen zette zijn beste beentje voor om de film te maken tot hetgeen wij in gedachten hadden.

En... het eindresultaat mag er wat ons betreft zijn. Het is een vrolijke en kleurrijke boel geworden. Precies dat wat wij willen uitstralen met de vriendenboekjes. Dus bekijk de film en krijg dat enige echte vriendenboeken gevoel...!

Bekijk de video

EEN GESLAAGD KADO

14-05-2013 - Geschreven door: Jessica
EEN GESLAAGD KADO

Het zijn spannende tijden voor zo’n 207.000 vmbo’ers, havisten en vwo’ers, want de eindexamens zijn deze week begonnen. Na een paar jaar zwoegen op school moeten ze nu echt laten zien wat ze weten! Bananen en chocolade worden tevoorschijn gehaald waarna de examens vol opperste concentratie worden ingevuld. “In welk jaar ontdekte Christoffel Columbus Amerika?”, “Reken de lange zijde uit aan de hand van de stelling van Pythagoras” en “Wat is de definitie van inflatie?”. Allemaal feiten die de scholieren afgelopen jaren in hun hoofd hebben gestampt die nu eindelijk van pas komen. Maar eigenlijk willen ze hele andere, veel belangrijkere dingen weten. Wat is bijvoorbeeld een goede tip voor een gelukkig leven? Of wat is de beste manier om het weekend te beginnen (hoewel ze dat vast ook goed zelf kunnen bedenken)? Of wat zit er zoal in jouw broodtrommel? Dat zijn vragen die er écht toe doen! Wat is er dan leuker om de examenkandidaat na alle stressvolle weken te verrassen met een vriendenboek voor het al dan niet behalen van het langverwachte diploma? Een geslaagd kado gegarandeerd!

Ook leuk om met de hele klas een vriendenboekje te maken en alle herinneringen vast te leggen als in een jaarboek.

Bekijk hier de vragenlijst die we speciaal hebben samengesteld voor geslaagde scholieren


(GROOT)MOEDERDAG

02-05-2013 - Geschreven door: Suzanne
(GROOT)MOEDERDAG

Pas op! Moederdag is sneller dan je denkt!!
Verras je lieve oma met een vriendenboekje van de hele familie!
Vóór woensdag 8 mei besteld = vóór moederdag in huis.

We hebben al een vragenlijst samengesteld voor een heus familieboek. Hier te bekijken!

GEEN VRAAG IS TE GEK

23-04-2013 - Geschreven door: Jessica
GEEN VRAAG IS TE GEK

Boekjes in alle soorten en maten zien wij elke dag voorbij komen. Boekjes met 10 vrienden of met 50, als cadeau voor babyshowers, een collega die met pensioen gaat of als mooie herinnering aan die onvergetelijke groepsvakantie. Het is heel leuk om te zien hoe iedereen hier zijn eigen invulling aan geeft. Omdat onze vaste, pakkende vragen ook heel makkelijk te vervangen zijn voor vragen naar eigen idee wordt er vaak goed ingesprongen op de gelegenheid van het vriendenboekje en worden de leukste en origineelste vragen verzonnen. Wat denk je bijvoorbeeld van “Ik ga los op de dansvloer als:.........” of “een beetje gek aan jou vind ik:........”. Schroom je niet want een vriendenboekje is juist dé manier om te vragen wat je altijd al hebt willen weten!

En pssstt....als boekmaker kun je sinds vorige week alvast spieken wat vrienden hebben geantwoord op jouw vragen en welke foto’s ze hebben uitgekozen.

Zo zie je, bij ons op kantoor is het geen dag saai!

VERHUIZEN

22-03-2013 - Geschreven door: Suzanne
VERHUIZEN

Het Vriendenboekenkantoor is aan het verhuizen. Ons hele hebben en houwen gaat richting een nieuwe, grotere werkplek. We hebben straks zelfs een zonnige tuin (tenminste, als ie schijnt)! Van onze bureaus tot aan de kleinste labeltjes, alles gaat gezellig met ons mee naar het nieuwe pand.

Tijdens het klussen moesten we ineens denken aan een klant die ooit een Vriendenboekje maakte voor een stel dat een nieuw huis had gekocht, en een paar maanden klussen voor de boeg hadden. De mannen gaven in het Vriendenboekje handige tips met vragen als: "De beste manier om het klusweekend te beginnen", "Met deze klus wil ik jullie graag komen helpen" en "Dit gereedschap wordt jullie beste vriend". De vrouwen waren duidelijk meer gespecialiseerd in de inrichting van het nieuwe huis en gaven antwoord op vragen als: "Deze kleur verwacht ik bij jullie thuis" en "Naar deze winkel moeten jullie zeker gaan voor woonaccessoires". Met zulke vrienden en fijne tips is het vast helemaal goed gekomen met die verbouwing!

Bij ons zweven er af en toe grote vraagtekens boven ons hoofd tijdens het klussen. Dan had zo'n Vriendenboekje best van pas gekomen! Maar het komt helemaal goed. Vanaf volgende week zijn wij 'up and running' vanaf ons nieuwe kantoor!

LIEFDE IN DE LENTELUCHT

07-03-2013 - Geschreven door: Jessica
LIEFDE IN DE LENTELUCHT

Een hele, echte, eigen vriendenblog! Speciaal in het leven geroepen om onze vrienden, klanten en fans op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen vanaf het vriendenboekenfront. Iets te babbelen hebben wij altijd wel! Neem nou het aankomende trouwseizoen, liefde hangt in de lentelucht.

We hebben dit jaar alweer verschillende boekjes voorbij zien komen voor gelukkige, aanstaande bruidsparen. Wat ook razend populair is zijn de vriendenboekjes gemaakt door de vriendinnengroep van de bruid, als kado op het vrijgezellenfeest. Deze staan vaak vol met vragen en antwoorden over de bruid, de jurk, de huwelijksreis en natuurlijk de bruidegom. Vaak afgerond met een lieve, persoonlijke boodschap of gelukswens.

Zeg nou zelf...wie wil dat nou niet?!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl