Cadeau voor jubileum collega


Viert je collega binnenkort een jubileum omdat hij of zij al zoveel jaar bij de zaak werkt en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle collega’s van de afdeling een boek samenstellen om je collega een mooie herinnering kado te geven van de afgelopen jaren. Een collegaboek vol verhalen, foto's en felicitaties. Dat is toch weer eens wat anders dan een bosje bloemen! Dus ga snel aan de slag en maak een origineel kado namens het hele bedrijf.

Tip: Je kunt ook een anders- of tweetalig boek maken. Zo kunnen collega's en partners in het buitenland gemakkelijk een pagina invullen.

Ook leuk: Fantaseer je tegen vijven met je collega's altijd al over het avondeten? Dan is een kookboek maken via Mijnreceptenboekje.nl ook een smakelijke kadotip!collegaboek jubileum collega persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega afscheid boekje kado
Speciaal voor een jubileum op werk is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek collega kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Speciaal voor deze gelegenheid kun je ook kiezen voor Mijn collegaboekje.


Zo maak je een collegaboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie collega past. Nodig daarna alle collega's uit die mee willen doen met het collegaboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke collega krijgt 2 pagina's in het collegaboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de collega's die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het jubileumfeestje overhandigen jullie het collegaboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje collega invulboek kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl