Cadeau voor jubileum bedrijf


Viert het bedrijf waarvoor je werkt binnenkort haar jubileum en zoek je een bijzondere manier om de directeur of collega's te verrassen? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle medewerkers van het bedrijf een boek samenstellen. Een jubileumboek waarin alle mijlpalen en bijzondere anekdotes van de afgelopen jaren worden vastgelegd samen met memorabele foto's. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel jubileumkado namens het hele bedrijf! Tip: Je kunt namens alle medewerkers een boek kado doen aan de directeur of voor iedereen een exemplaar bestellen. Neem voor bestelling van grote aantallen exemplaren even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding.

Tip: Je kunt ook een anders- of tweetalig boek maken. Zo kunnen collega's en partners in het buitenland gemakkelijk een pagina invullen.collegaboek jubileum bedrijf persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.collega jubileum bedrijf kado
Speciaal voor een jubileum op werk is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek jubileum kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Speciaal voor deze gelegenheid kun je ook kiezen voor Mijn collegaboekje.


Bundel alle collega's in een boek

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie collega past. Nodig daarna alle collega's uit die mee willen doen met het collegaboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke collega krijgt 2 pagina's in het collegaboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de collega's die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het jubileumfeestje overhandigen jullie het collegaboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!collegaboekje jubileum bedrijf invulboek kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl