EEN GEZAMENLIJK KADO VOOR EEN PROMOTIE


Heb je de eer om bij de plechtigheid van een promotie aanwezig te zijn en ben je op zoek naar een passend kado voor de jonge doctor? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle genodigden en personen die een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens het schrijven van het proefschrift een boek samenstellen om de promovendus te feliciteren. Een boek vol felicitaties, herinneringen aan de universiteit, anekdotes en foto’s. Een kroon op het werk na het zwoegen voor het proefschrift en de plechtige verdediging. Dus ga snel aan de slag of tip de paranimf voor een gezamenlijk promotiekado!

Ook leuk: Na de promotie heeft de jonge doctor misschien meer tijd om in de keuken te vertoeven. Dan is een kookboek maken via Mijnreceptenboekje.nl ook een smakelijke kadotip!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Gepromoveerd. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.

video school kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de promovendus past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en na de verdediging of tijdens de receptie overhandigen jullie het vriendenboekje aan de jonge doctor. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl