Een gezamenlijk cadeau voor een promotie


Heb je de eer om bij de plechtigheid van een promotie aanwezig te zijn en ben je op zoek naar een passend kado voor de jonge doctor? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle genodigden en personen die een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens het schrijven van het proefschrift een boek samenstellen om de promovendus te feliciteren. Een boek vol felicitaties, herinneringen aan de universiteit, anekdotes en foto’s. Een kroon op het werk na het zwoegen voor het proefschrift en de plechtige verdediging. Dus ga snel aan de slag of tip de paranimf voor een gezamenlijk promotiekado!

Tip: Je kunt ook een anders- of tweetalig boek maken. Zo kunnen collega's en professoren in het buitenland gemakkelijk een pagina invullen.Vriendenboek maken; een promotie kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje promotiekado promovendum
Speciaal voor een promotie is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking scholier promotie promovendus
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado promovendus persoonlijk en origineel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Nemen jullie afscheid van de promovendus? Kies dan bijvoorbeeld voor Mijn Afscheidboekje.


Bundel je vrienden en familie

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de promovendus past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en na de verdediging of tijdens de receptie overhandigen jullie het vriendenboekje aan de jonge doctor. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje promoveren


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl