Cadeau voor afscheid directeur


Gaat de directeur of directrice het bedrijf verlaten en ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl is het mogelijk om met alle medewerkers van het bedrijf een boek samen te stellen om de directeur een mooie herinnering mee te geven. Een collegaboek vol verhalen, foto's en succeswensen voor zijn of haar eventuele nieuwe baan. Dat is toch weer eens wat anders dan een bosje bloemen! Dus neemt je baas afscheid of viert een jubileum? Ga snel aan de slag en maak een origineel kado namens het hele bedrijf!

Tip: Je kunt ook een anders- of tweetalig boek maken. Zo kunnen collega's en partners in het buitenland gemakkelijk een pagina invullen.collegaboek directeur werk persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.directeur afscheid boekje kado
Speciaal voor een afscheid op werk is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking werk vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadodoosje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek collega kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Speciaal voor deze gelegenheid kun je ook kiezen voor Mijn collegaboekje.


Bundel alle collega's

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie directeur of leidinggevende past. Nodig daarna alle collega's uit die mee willen doen met het collegaboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke collega krijgt 2 pagina's in het collegaboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de collega's die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheidsfeestje of receptie overhandigen jullie het collegaboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje directeur invulboek kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl