ORIGINEEL KADO NAMENS HET HELE SPORTTEAM


Wordt jouw team binnenkort kampioen en wil je jouw coach en trainer bedanken met een origineel kampioenscadeau? Of gaat een teamgenoot de sportvereniging verlaten en zoek je een passend afscheidskado namens het hele team? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met al je teamgenoten een boek samenstellen vol vragen, mooie hoogtepunten, sportmomenten en foto's. Een originele manier om iemand te bedanken, afscheid te nemen of om de overwinning te vieren. Laat je dus niet uit het veld slaan en maak een origineel groepscadeau!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de bijzondere gelegenheid in de Sport. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.

video sport kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw teamgenoot, coach of trainer past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl