Het cadeau om het kampioenschap te vieren


Is jouw team kampioen geworden en wil je jouw coach of trainer hiervoor bedanken met een origineel kampioenscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met al je teamgenoten een boekje samenstellen om de overwinning te vieren. Een boek vol vragen, mooie hoogtepunten, sportmomenten en foto's. Zo'n sportief vriendenboek is een passend kado voor iedere sport, zoals voetbal, handbal, hockey of volleybal. Bedank je coach met dit originele cadeau ter ere van jullie kampioenschap!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado voor coach en trainer
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje kampioen trainer coach bedanken
Speciaal voor de gelegenheid Sport is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

kampioen coach trainer bedankt
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek afscheid coach sportteam
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Nemen jullie helaas afscheid van een teamgenoot of coach? Zet dan bijvoorbeeld Mijn Afscheidboekje op de kaft.


Bundel je sportteam in een vriendenboek

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw teamgenoot, coach of trainer past. Nodig daarna de teamleden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie coach, trainer of teamgenoot. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke teamlid krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de ploeggenoten die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje sportteam club bijzonder kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl