HET KADO OM EEN KAMPIOENSCHAP TE VIEREN


Is jouw team kampioen geworden en wil je jouw coach of trainer hiervoor bedanken met een origineel kampioenscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met al je teamgenoten een boekje samenstellen om de overwinning te vieren. Een boek vol vragen, mooie hoogtepunten, sportmomenten en foto's. Zo'n sportief vriendenboek is een passend kado voor iedere sport, zoals voetbal, handbal, hockey of volleybal. Bedank je coach met dit originele cadeau ter ere van jullie kampioenschap!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de bijzondere gelegenheid in de Sport. Om meer toe te spitsen op een kampioenschap, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Ons team is kampioen geworden omdat:
- Toen ik de beker in handen had dacht ik:
- We hebben deze kampioenschap mede aan jou te danken omdat:

video sport kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw teamgenoot, coach of trainer past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl