Originele cadeautip voor de ceremoniemeester


Het is een hele eer als je gevraagd wordt als ceremoniemeester: het bruidspaar vertrouwt jou hun complete trouwdag toe! Hierbij komen allerlei belangrijke taken kijken. Zo ben je het aanspreekpunt, verstuur je de trouwkaarten en mag je op zoek naar het perfecte huwelijkskado namens alle gasten die op de bruiloft aanwezig zijn. Met het laatste kunnen wij je helpen. Op Mijnvriendenboekje.nl maak je samen met vrienden, familie en collega's een vriendenboek om het kersverse bruidspaar te verrassen. Een boek vol lieve berichten, foto’s en mooie herinneringen. Een persoonlijk kado én een origineel gastenboek voor het huwelijk!

Ook leuk: Geef het vriendenboekje kado, samen met alle vrienden of vriendinnen die aanwezig waren op de vrijgezellendag. Zo kan de aanstaande bruid of bruidegom nog vaak terug denken aan het onvergetelijke vrijgezellenfeest.trouwerij bruidspaar bruiloft persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwen trouwerij boekje kado
Speciaal voor de gelegenheid Trouwerij is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado ceremoniemeester trouwen vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Bundel alle daggasten in Mijn Trouwboekje of vier een zilveren huwelijk met Mijn Jubileumboekje.


Een origineel gastenboek voor een trouwerij

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij het bruidspaar past. Nodig daarna de alle gasten uit die aanwezig zullen zijn op het huwelijk. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de bruiloft heb jij als ceremoniemeester de eervolle taak om het vriendenboek te overhandigen; een persoonlijk kado én een origineel gastenboek voor de trouwerij!vriendenboekje bruidspaar invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl