KADO VOOR AFSCHEID TEAMGENOOT


Gaat een teamgenoot jullie hechte team verlaten en wil je hem of haar namens de hele groep verrassen met een origineel afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met al je teamgenoten een boekje samenstellen om terug te kijken of een sportieve tijd met elkaar. Een boek vol vragen, mooie hoogtepunten, sportmomenten en foto's. Zo'n vriendenboek is een passend kado voor iedere sport, zoals voetbal, handbal, hockey of volleybal. Laat je dus niet uit het veld slaan en maak een origineel afscheidscadeau!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de bijzondere gelegenheid in de Sport. Om meer toe te spitsen op het afscheid van een teamgenoot, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Jouw kracht in het veld is:
- Deze actie van jou zal ik nooit vergeten:
- We gaan jou missen in het team omdat:

video sport kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw teamgenoot past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl