Cadeau voor het afscheid teamgenoot


Gaat een teamgenoot jullie hechte team verlaten en wil je hem of haar namens de hele groep verrassen met een origineel afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met al je teamgenoten een boekje samenstellen om terug te kijken of een sportieve tijd met elkaar. Een boek vol vragen, mooie hoogtepunten, sportmomenten en foto's. Zo'n vriendenboek is een passend kado voor iedere sport, zoals voetbal, handbal, hockey of volleybal. Laat je dus niet uit het veld slaan en maak een origineel afscheidscadeau!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado voor teamgenoot speler sportteam
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje afscheid teamgenoot bedanken
Speciaal voor de gelegenheid Sport is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

afscheid speler sport team
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek afscheid speler teamgenoot sportteam
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Nemen jullie helaas afscheid van een teamgenoot of coach? Zet dan bijvoorbeeld Mijn Afscheidboekje op de kaft.


Bundel je sportteam in een vriendenboek

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw teamgenoot. Nodig daarna al je teamgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor het afscheid van jullie teamlid. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Iedereen krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de teamgenoten die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje sportteam club bijzonder kado coach trainer


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl