Persoonlijk cadeau voor op wereldreis


Gaat een vriend, vriendin, zoon of dochter op wereldreis en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle vrienden en familie een vriendenboekje samenstellen om mee te geven op wereldreis. Een boek vol tips, herinneringen, lieve berichtjes, grappige anekdotes en foto’s. Zo’n kado past in iedere backpack, dus waar de reiziger ook is op de wereld, met een vriendenboek is iedereen altijd dichtbij. Ga snel aan de slag en bezorg de avonturier tijdens het uitzwaaien bij vertrek een persoonlijk afscheidskado!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado voor op reis
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje afscheidskado wereldreis
Speciaal voor de gelegenheid Reis is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

persoonlijk groepskado reizen wereldreis
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

origineel kado voor op reis buitenland
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Voor deze gelegenheid kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor Mijn Reisboekje of Mijn Anti-heimweeboekje.


Bundel vrienden en familie in een boek en neem ze mee op reis!

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de reiziger past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op bij het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje aan de avonturier. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje op reis bijzonder kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl