ORIGINEEL KADO VOOR OP WERELDREIS


Gaat een vriend, vriendin, zoon of dochter op wereldreis en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle vrienden en familie een vriendenboekje samenstellen om mee te geven op wereldreis. Een boek vol tips, herinneringen, lieve berichtjes, grappige anekdotes en foto’s. Zo’n kado past in iedere backpack, dus waar de reiziger ook is op de wereld, met een vriendenboek is iedereen altijd dichtbij. Ga snel aan de slag en bezorg de avonturier tijdens het uitzwaaien bij vertrek een persoonlijk afscheidskado!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Op reis. Om meer toe te spitsen op een wereldreis, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Deze landen mogen zeker niet ontbreken aan jouw wereldreis:
- Dit ga ik het meeste aan jou missen:
- Als je weer terug bent, dan gaan we:

video reis kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de reiziger past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op bij het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje aan de avonturier. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl