Een bijzonder kado voor opa


Is opa binnenkort jarig en ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle familieleden een heus familieboek samenstellen om de jarige opa te verrassen op haar verjaardag. Een boek vol mooie herinneringen, verhalen en foto's van vroeger en wie weet worden er nog vergeten familiegeheimen onthuld! Met zo’n verjaardagscadeau maak je iemand die waarschijnlijk geen cadeauwensen meer heeft dolblij. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel familiekado voor opa!

Ook leuk: Maak met alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes een boek ter ere van het trouwjubileumvan opa en oma. Een mooie manier om terug te kijken op de afgelopen jaren.boek verjaardag opa; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.familieboekje verjaardag opa
Speciaal voor de gelegenheid Familiefuif is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking verjaardag opa
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek opa
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Bundel je hele familie

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie opa past. Nodig daarna alle ooms, tantes, neven en nichten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elk familielid krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de familieleden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de verjaardag van opa overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!familie boek origineel cadeau groepskado verjaardag opa


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl