EEN PERSOONLIJK KADO VOOR OMA


Is oma binnenkort jarig en ben je op zoek naar een origineel verjaardagskado? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle familieleden een heus familieboek samenstellen om de jarige oma te verrassen op haar verjaardag. Een boek vol mooie herinneringen, verhalen en foto's van vroeger en wie weet worden er nog vergeten familiegeheimen onthuld! Met zo’n verjaardagscadeau maak je iemand die waarschijnlijk geen cadeauwensen meer heeft dolblij. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel familiekado voor oma!

Ook leuk: Maak met alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes een boek ter ere van het trouwjubileumvan opa en oma. Een mooie manier om terug te kijken op de afgelopen jaren.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Familiefuif. Om meer toe te spitsen op de verjaardag van oma, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Hierin bent u een groot voorbeeld voor mij:
- Oma in 3 woorden:
- Als we samen een dag op stap gaan, dan gaan we:

video verjaardag kado vriendenboekBUNDEL JE FAMILIELEDEN

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie oma past. Nodig daarna alle ooms, tantes, neven en nichten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elk familielid krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de familieleden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de verjaardag van oma overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl