EEN REUNIEBOEK VOL HERINNERINGEN


Heb je binnenkort een reünie van je lagere of middelbare school en ben je op zoek naar een leuke manier om herinneringen van oud-klasgenoten op te halen? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je een reünieboek samenstellen in de vorm van het ouderwetse vriendenboek. Zo kun je terugdenken aan deze mooie tijd en zien hoe iedereen terecht is gekomen. Upload bijvoorbeeld een pasfoto van je schooltijd en een foto van nu en zie wat er door de jaren heen veranderd is! Iedereen vult online een vragenlijst in en uploadt daarbij 2 leuke foto’s waarna er een echt boekje gedrukt wordt.

Wil je het boek voor iedereen bestellen? Neem voor grote aantallen even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Reünie. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.

video school kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie oude klas past. Nodig daarna alle oud-klasgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op tijdens de reünie overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl