Groepscadeau voor een nieuw huis


Geeft een vriend of vriendin binnenkort een housewarming maar heb je geen idee welk kado er bij de inrichting past? Dan zit je met een vriendenboekje altijd goed! Geef met de hele vriendengroep of familie handige huishoudtips, klustips of vertel over alle leuke dingen die er in zijn of haar nieuwe buurt te doen zijn. Zo’n handig boekje doet iedere verhuiskaart teniet en gaat een leven lang mee!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado verhuizing en housewarming
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje voor volwassenen
Bekijk onze spraakmakende vragenlijst. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

vriendenboekje voor volwassenen origineel kado
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek persoonlijk kado
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Bundel je vrienden en familie

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de housewarming overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje verjaardag bijzonder kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl