Een persoonlijk kraamkado


Is een vriendin, zus of broer net trotse vader of moeder geworden van een pasgeboren baby en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met een groep vrienden, vriendinnen of familie een boekje samenstellen om de kersverse ouders te verrassen tijdens het kraambezoek. Een boek vol gelukswensen, handige tips voor de ouders en wijze levenslessen voor de baby. Met zo’n kraamkado doe je alle luiertaarten en rompertjes teniet.

Ook leuk: Je kunt het boekje natuurlijk ook voor de baby maken, zodat de kleine over een aantal jaar terug kan lezen wat jullie van hem of haar vonden. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel kraamkado!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Babyshower. Om meer toe te spitsen op een boekje voor vlak na de geboorte, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
-Ik hoop dat de baby deze eigenschappen van zijn/haar ouders over neemt:
-Dit wordt het eerste woordje van de baby:
-Ik word de lievelingsoom/tante van de baby omdat:

video babyshower kado vriendenboekBundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij het vader en moeder past. Nodig daarna de vrienden en familie uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en kraambezoek of kraamfeest overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl