EEN ORIGINEEL EN GESLAAGD EXAMENKADO


Is je zoon, dochter of klasgenoot geslaagd voor schoolexamens of afgestuurd en ben je op zoek naar een origineel afstudeercadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle klasgenoten, vrienden van de studentenvereniging en familie een boek samenstellen om de geslaagde te feliciteren met zijn of haar diploma. Een boek vol schoolherinneringen, lieve berichtjes, grappige anekdotes en foto’s. Dat heeft de afgestudeerde wel verdiend na al het zwoegen voor de eindexamens of afstudeerscriptie. Dus ga snel aan de slag voor een geslaagd kado!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Geslaagd. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.

video school kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de geslaagde past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het examenfeest overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl