Origineel cadeau voor een geboorte baby


Is een vriendin, zus of broer net trotse vader of moeder geworden van een pasgeboren baby en ben je op zoek naar een origineel geboortecadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met een groep vrienden, vriendinnen of familie een boekje samenstellen om de kersverse ouders te verrassen tijdens het kraambezoek. Een boek vol gelukwensen, handige tips voor de ouders en wijze levenslessen voor de baby. Met zo’n geboortekado doe je alle luiertaarten en rompertjes teniet.

Ook leuk: Je kunt het boekje natuurlijk ook voor de baby maken, zodat de kleine over een aantal jaar terug kan lezen wat jullie van hem of haar vonden. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel geboortekado!Vriendenboek geboorte maken; een persoonlijk kraamkado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.geboorte boekje kado vragen
Speciaal voor een Babyshower is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking kraamfeest
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek kaft titel
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Schrijven er alleen familieleden in het boek? Zet dan bijvoorbeeld Mijn familieboekje op de kaft.


Zo maak je een geboorteboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij het vader en moeder past. Nodig daarna de vrienden en familie uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en kraambezoek of kraamfeest overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje geboortecadeau invulboek kado


ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl