EEN ORIGINEEL KADO VOOR FAMILIEDAG


Is er binnenkort een familiedag georganiseerd en ben je op zoek naar een cadeau om iemand binnen de familie in het zonnetje te zetten? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met alle familieleden een familieboekje samenstellen om bijvoorbeeld opa, oma, vader of moeder te verrassen. Met zo’n heus familieboek leer je je familie pas écht goed kennen! Dus ga snel aan de slag en maak een origineel familiekado!

Tip: Je kunt met de hele familie een boek kado doen aan één familielid of voor iedereen een exemplaar bestellen. Neem voor bestelling van grote aantallen exemplaren even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Familiefuif. Om meer toe te spitsen op een familiedag, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Als ik volgend jaar de familiedag organiseer, dan gaan we:
- Dit familielid is het meest fanatiek in spelletjes:
- Een typisch familietrekje is:

video verjaardag kado vriendenboekBUNDEL JE FAMILIELEDEN

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie familie past. Nodig daarna alle ooms, tantes, neven en nichten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elk familielid krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de familieleden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de familiedag onthullen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl