KADO VOOR STAGE IN HET BUITENLAND


Gaat je zoon, dochter, vriend of vriendin voor een paar maanden stage lopen in het buitenland en ben je op zoek naar een persoonlijk afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met een groep vrienden en familie een vriendenboek samenstellen om aan de reislustige student mee te geven. Een boek vol tips, lieve berichtjes, grappige anekdotes en foto’s. Zo’n kado past makkelijk in de koffer en op deze manier is iedereen toch nog een beetje in de buurt tijdens de buitenlandse stage. Dus ga snel aan de slag en verras de reiziger tijdens het uitzwaaien bij vertrek met een origineel afscheidskado!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Op reis. Om meer toe te spitsen op een buitenlandse stage, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Mijn tip voor jouw stage in het buitenland:
- Als ik je een keer kom opzoeken, dan zal ik dit voor je meenemen:
- Als je weer terug bent, dan gaan we:

video reis kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de avontuurlijke student past. Nodig daarna alle vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en voordat de student naar zijn of haar buitenlandse stage vertrekt, overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl