Een origineel babyshower kado


Is een vriendin zwanger en ben je op zoek naar een origineel babyshowercadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met een groep vriendinnen een vriendenboekje samenstellen om de aanstaande moeder te verrassen op haar babyshower. Speculeer samen over onder anderen de uiterlijke kenmerken en de naam van de baby. Met zo’n babyshowerboek doe je alle luiertaarten en rompertjes teniet. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel babyshowerkado!

Ook leuk: Zijn de 9 maanden al om en is de baby al geboren? Dan is een vriendenboekje ook een perfect kraamkado voor op een kraamfeest.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid Babyshower.
Meer inspiratie nodig voor leuke vragen? Denk bijvoorbeeld aan:
-Ik hoop dat de baby deze eigenschappen van zijn/haar ouders over neemt:
-Dit wordt het eerste woordje van de baby:
-Ik word de lievelingsoom/tante van de baby omdat:

video babyshower kado vriendenboekBundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij het aanstaande moeder past. Nodig daarna de vrienden en familie uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de babyshower overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl