ORIGINEEL AFSCHEIDSKADO JUF OF MEESTER


Met het einde van het schooljaar in zicht ben je op zoek naar een origineel afscheidskado om de juf of meester te bedanken namens de hele klas. Op Mijnvriendenboekje.nl maak je eenvoudig met alle klasgenoten een vriendenboek vol grappige, kleine of juist hele bijzondere herinneringen aan jullie schooltijd. Net als vroeger! Je kunt natuurlijk ook de juf of meester verrassen met een vriendenboek wanneer zij met pensioen of zwangerschapsverlof gaat. Dus ga snel aan de slag en een geslaagd kado is gegarandeerd!

Ook leuk: Je kunt ook namens alle leraren van school een boekje maken als afscheidskado voor jullie vertrekkende collega.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid afscheid leraar / klasgenoot. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.

video school kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de juf of meester past. Nodig daarna alle klasgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje aan de juf of meester. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl