Groepscadeau afscheid klasgenoot


Gaat een klasgenoot de klas vroegtijdig verlaten? Wat zal hij of zij alle klasgenootjes en de juf of meester gaan missen! Natuurlijk is het mooi om een blijvende herinnering mee te geven namens de hele klas. Op Mijnvriendenboekje.nl maak je eenvoudig met alle klasgenoten een vriendenboek vol grappige, kleine of juist hele bijzondere herinneringen aan jullie schooltijd samen.  

Iedere klasgenoot krijgt per e-mail een uitnodiging om een persoonlijke vragenlijst in te vullen en 2 leuke foto’s te uploaden waarna er een echt boekje gedrukt wordt. Dus ga snel aan de slag en een prachtig afscheidskado is gegarandeerd!  Vriendenboek maken; een persoonlijk klasgenoot
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje klasgenoot afscheidskado
               maken vragen
Speciaal voor het afscheid van een klasgenoot is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking vriendenboekje klasgenoot
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek afscheid klasgenoot
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Nemen jullie afscheid van de klasgenoot? Kies dan bijvoorbeeld voor Mijn Afscheidboekje.


Bundel alle klasgenoten in een vriendenboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij je vertrekkend vriendje of vriendinnetje past. Nodig daarna alle klasgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de kinderen die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de laatste schooldag overhandigen jullie het vriendenboekje aan het vertrekkende klasgenootje. Een persoonlijker kado bestaat niet!klasgenoot verlaat school persoonlijk cadeau
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl