Afscheidskado klasgenoot internationale school


Zit je kind op een internationale school en gaan jullie verhuizen? Dan zal het het afscheid van zijn of haar klasgenootjes en juf of meester vast niet makkelijk zijn. Maak als afscheidskado een vriendenboekje om alle vriendjes en vriendinnetjes van de internationale school nooit meer te vergeten. Maak eenvoudig met de hele klas een boek vol grappige, kleine of juist hele bijzondere herinneringen aan jullie schooltijd in het buitenland. Net als vroeger! Het vriendenboek hoeft niet meer met iedereen mee naar huis, maar iedere vriend krijgt per e-mail een uitnodiging om een persoonlijke vragenlijst in te vullen en 2 leuke foto’s te uploaden waarna er een echt boekje gedrukt wordt.

Tip: Je kunt het vriendenboekje ook in een andere taal of in twee verschillende talen maken.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado juf meester
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje voor juf meester of klasgenoot
               maken vragen
Speciaal voor het afscheid van een klasgenoot is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking vriendenboekje juf meester klasgenoot
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek afscheid leerkracht
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Vertrekt je klasgenoot naar het buitenland? Kies dan bijvoorbeeld voor Mijn Anti-heimweeboekje.


Bundel alle kinderen in een vriendenboekje

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de vertrekkende klasgenoot past. Nodig daarna alle klasgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje aan de vertrekkende klasgenoot. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje verjaardag bijzonder kado voor juf
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl