VERHUZING KADO

Ken jij iemand die binnenkort gaat verhuizen of verbouwen en kan hij of zij wel wat goede tips en adviezen gebruiken? Op Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl kun je met al je vrienden en/of familie een boekje samenstellen om een handje te helpen met handige klustips uit eigen ervaring. De gelukkige ontvangers zullen gegarandeerd het boekje er zo af en toe bijpakken als ze het even niet meer weten of om hulp in te roepen natuurlijk! Zo’n handig boekje doet iedere verhuiskaart teniet en gaat een leven lang mee!


Bekijk hier de vragenlijst met 23 pakkende vragen. Om meer toe te spitsen op een verhuizing, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Dit gereedschap wordt jullie beste vriend:
- Ik kan zoveel kilo sjouwen:
- Dit vind ik erg mooi voor in jullie huis:

video sport kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendjes- en vriendinnetjesboekje. Om het boekje nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het vriendjes- en vriendinnetjesboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl