SCHOOLKAMP KADO

Ben je met al je klasgenoten op schoolkamp geweest, dan is het natuurlijk super leuk om alle herinneringen vast te leggen in een vriendenboekje vol met foto’s en teksten. Een leuk cadeau voor de klas én voor de leraar! Daarmee kan het boekje een leuke afsluiting van groep 8 op de basisschool zijn, voordat je naar de middelbare school gaat. Wat is er dan toepasselijker dan een ouderwets vriendjes- en vriendinnetjesboekje met de hele klas!?


Bekijk hier de vragenlijst voor School met 23 pakkende vragen die speciaal is samengesteld voor deze gelegenheid. Om meer toe te spitsen op schoolkamp, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Dit vond ik het leukste aan schoolkamp
- Tijdens het keten heb ik het hardst gelachen toen...:
- Deze leidinggevende mag best vaker mee op kamp:Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendjes- en vriendinnetjesboekje. Om het boekje nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het vriendjes- en vriendinnetjesboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl