Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
HOE HET BEGON...

09-09-2013 - Geschreven door: Jessica
HOE HET BEGON...

6 Jaar geleden vierde onze oma haar 75e verjaardag met een groot feest. We wilden met de kleinkinderen een bijzonder kado aan oma geven en al gauw kwam het idee om ‘Het grote kleinkinderenboek’ te maken. We stelden een vragenlijst samen met vragen als “Wat is het lekkerste snoepje in de snoeppot?” tot “Ik ben blij dat u mijn oma bent omdat...” en stuurden deze per e-mail naar alle kleinkinderen op. De kleintjes werden geholpen door ooms en tantes en zelfs neven en nichten in het buitenland droegen graag hun steentje bij. Alle antwoorden en foto’s werden naar ons opgestuurd waarna wij het mooi opmaakten en er een boek van lieten drukken.

Oma was dolblij met ‘Het grote kleinkinderenboek’ en de rest van de avond heeft de hele familie met een glimlach het boek bewonderd. Alle ooms en tantes wilden graag een extra exemplaar bijbestellen en nu nog pakt oma het boek er zo nu en dan even bij.

Vanaf dit moment speelde het idee dat we meer mensen gelukkig wilden maken met een vriendenboek. Enkele jaren geleden hebben we de eerste stap gezet en zijn we begonnen met het ontwikkelen van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl. We hebben de website zo ontwikkeld dat we de klant zo veel mogelijk werk uit handen nemen. En wat blijkt, niet alleen onze familie, maar ook veel andere mensen, in binnen- en buitenland, hebben we inmiddels mogen verblijden met een vriendenboek!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl