Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Persoonlijk kado op afstand

18-11-2020 - Geschreven door: Suzanne
Persoonlijk kado op afstand

In deze Corona tijden, waarin we vooral videobellen en iedereen op afstand moeten houden “het nieuwe normaal”, gaan er gelukkig ook heel veel dingen in het leven onverminderd door. Zo veranderd je collega misschien van baan of gaat met pensioen, mag je oma er weer een jaartje bij op tellen omdat ze jarig is of je beste vriendin verteld dat ze zwanger is. Allemaal gebeurtenissen die momenteel helaas niet heel uitgebreid gevierd kunnen worden maar die we ook zeker niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan!

Daarom is het nu nóg leuker om een persoonlijk vriendenboek te maken en alle vrienden, familie of collega’s te bundelen in een boek. Een heel tastbaar cadeau waar iedereen met veel aandacht leuke anekdotes, tips en wensen kan achterlaten. Wat ons betreft heel erg hartverwarmend in deze eenzame tijd.

Tip: Wil je liever afstand houden en niet zelf het boek overhandigen? Laat het dan direct naar de ontvanger sturen. Wat zal het een verrassing zijn om op de speciale dag, zeker als je het echt niet verwacht, zo’n persoonlijk cadeau op je deurmat te vinden!Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl