Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Je collega met pensioen

11-03-2020 - Geschreven door: Suzanne
Je collega met pensioen

Als een goede en geliefde collega aangekondigd om het bedrijf te verlaten heeft dat vaak een grote impact op de afdeling of het team waarin je werkt. Als collega’s breng je nou eenmaal erg veel tijd met elkaar door. Een collega zie je vaak meer dan je eigen familie!

Als iemand met pensioen gaat zie je dit afscheid natuurlijk al langer aankomen en kun je er naartoe leven. Toch is de impact vaak niet minder groot omdat je collega misschien al heel lang bij het bedrijf werkt en al veel collega’s heeft zien komen en gaan. Uiteraard is het voor je collega heerlijk om van dat welverdiende pensioen te gaan genieten maar het is voor hem of haar natuurlijk ook erg wennen om niet meer dagelijks onder de collega’s te zijn!

Willen jij en je collega’s jullie vertrekkende collega helpen om door die eerste lastige periode heen te komen? Geef dan een afscheidscadeau waardoor jullie nooit vergeten zullen worden, een Collegaboekje! Hierin kunnen jullie leuke anekdotes vertellen, een mooi bericht achterlaten en tips geven: “Wat te doen tijdens je pensioen”. Voeg daarbij jullie eigen persoonlijke foto’s toe maar vergeet ook vooral niet extra fotopagina’s te maken met al die leuke kiekjes van de bedrijfsuitjes!

Je collega neemt het boek mee naar huis en kan het eindeloos doorbladeren, jullie berichtjes lezen en genieten van zijn of haar pensioen. En jullie? Uit het oog, maar zeker niet uit het hart...

Lees hier hoe je een boek als kado voor pensioen maakt.Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl