Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
Top 3 Origineel afscheidskado emigratie of stage buitenland

27-11-2019 - Geschreven door: Jessica
Top 3 Origineel afscheidskado emigratie of stage buitenland

Ken je iemand die stage in het buitenland gaat lopen of zelfs gaat emigreren? Reden genoeg voor een origineel afscheidscadeau waardoor de avonturier ons kleine kikkerlandje niet zal vergeten. Een kado waarmee heimwee de das wordt omgedaan, waar op de wereld je op dat moment ook bent. Wij zetten 3 persoonlijke afscheidskado’s voor op reis op een rijtje die uiteraard ook nog eens makkelijk in de koffer passen!

Mijn anti-heimwee boekje.
Uiteraard is onze favoriet het ouderwetse vriendenboekje in de vorm van een anti-heimwee boekje. Maak met vrienden en familie een boek vol tips, lieve berichtjes, grappige anekdotes en foto’s van al je dierbaren. Iedereen vertelt over bijvoorbeeld zijn grootste avontuur in het buitenland, wat je het meest zou missen aan Nederland en wat jullie zeker gaan doen als jullie elkaar weer zien. Wanneer de reiziger even heimwee heeft, dan kan het boek er altijd bij gepakt worden en zijn vrienden en familie toch weer even een beetje in de buurt.

Wie is het?
Trek het oude ‘Wie is het?’ spel weer eens uit de kast. Haal Bill, Claire, Tom en alle andere oude bekenden eruit en vervang ze voor foto’s van dierbare familie en vrienden. Zo kan de avonturier nog vaak aan jullie terugdenken en zal misschien ineens beseffen dat zijn opa wel een hele grote neus heeft en voor het eerst opvallen dat zijn tante een bril draagt!

Voor Oer-Hollandse trek
Maak een heerlijk pakketje met typisch Nederlandse lekkernijen waar de wereldreiziger zo van houd. Denk aan drop, kaas en natuurlijk echt Hollandse stroopwafels. Zeg wel bij het meegeven dat het pakketje pas na aankomst opengemaakt mag worden. Anders wordt alles misschien al opgegeten in het vliegtuig!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl