Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
EEN VRIENDENBOEK, NU NÓG PERSOONLIJKER

15-08-2018 - Geschreven door: Suzanne
EEN VRIENDENBOEK, NU NÓG PERSOONLIJKER

Een vriendenboek geef je kado aan iemand die het echt verdient of op een belangrijk keerpunt in zijn of haar leven staat. Bijvoorbeeld je collega waarmee je jaren fijn hebt samengewerkt maar met pensioen gaat of je zus die binnenkort moeder wordt. Wil je haar écht verrassen op haar babyshower? Dan mag een vriendenboek zeker niet ontbreken. De persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en mooie foto’s maken het boek tot een zeer persoonlijk kado die vaak met een lach een traan wordt ontvangen.

Om het boek nóg persoonlijker te maken kun je kiezen uit verschillende boekstijlen en sinds kort zelfs uit verschillende titels op de kaft. Van Mijn collegaboekje, Mijn babyshowerboekje tot zelfs Mijn antiheimweeboekje voor je vriendin die stage gaat lopen in het buitenland. Of wat dacht je van een familieboek voor oma die 80 wordt, het is allemaal mogelijk. Of ga je toch voor Mijn vriendenboekje?
Het blijft natuurlijk nostalgie…

Onze titels op een rij:
Mijn vriendenboekje
Mijn collegaboekje
Mijn trouwboekje
Mijn babyshowerboekje
Mijn afscheidboekje
Mijn familieboekje
Mijn jubileumboekje
Mijn reisboekje
Mijn antiheimweeboekje

Bekijk ook eens onze boekstijlen, welke kies jij?Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl