Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
VERHUIZEN

22-03-2013 - Geschreven door: Suzanne
VERHUIZEN

Het Vriendenboekenkantoor is aan het verhuizen. Ons hele hebben en houwen gaat richting een nieuwe, grotere werkplek. We hebben straks zelfs een zonnige tuin (tenminste, als ie schijnt)! Van onze bureaus tot aan de kleinste labeltjes, alles gaat gezellig met ons mee naar het nieuwe pand.

Tijdens het klussen moesten we ineens denken aan een klant die ooit een Vriendenboekje maakte voor een stel dat een nieuw huis had gekocht, en een paar maanden klussen voor de boeg hadden. De mannen gaven in het Vriendenboekje handige tips met vragen als: "De beste manier om het klusweekend te beginnen", "Met deze klus wil ik jullie graag komen helpen" en "Dit gereedschap wordt jullie beste vriend". De vrouwen waren duidelijk meer gespecialiseerd in de inrichting van het nieuwe huis en gaven antwoord op vragen als: "Deze kleur verwacht ik bij jullie thuis" en "Naar deze winkel moeten jullie zeker gaan voor woonaccessoires". Met zulke vrienden en fijne tips is het vast helemaal goed gekomen met die verbouwing!

Bij ons zweven er af en toe grote vraagtekens boven ons hoofd tijdens het klussen. Dan had zo'n Vriendenboekje best van pas gekomen! Maar het komt helemaal goed. Vanaf volgende week zijn wij 'up and running' vanaf ons nieuwe kantoor!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl