Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
EEN NIEUW TIJDPERK

15-09-2016 - Geschreven door: Jessica
EEN NIEUW TIJDPERK

Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl. Het is een mond vol en menig klant struikelt er nog wel eens overheen. We verzonnen de naam 5 jaar geleden tijdens het ontwikkelen van ons idee om deze website te beginnen. Een sterke naam want iedereen weet meteen wat het is en de lengte van de naam zagen we meer als een grapje. We hebben sindsdien vele varianten en versprekingen voorbij horen komen en toch zijn we van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl gaan houden. We hebben veel mooie herinneringen en mijlpalen meegemaakt samen.

Maar aan al het goede komt een einde en zo ook aan Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl. Schrik niet, want we stoppen niet! We veranderen alleen van naam; voortaan gaan we door het leven als Mijn vriendenboekje! Korter, krachtiger en beter te onthouden. Er verandert verder helemaal niets voor de klant. Alleen het logo verandert, maar zelfs dat zie je bíjna niet als je snel kijkt :)

Dus deze week trekken we het kantoor van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl achter ons dicht en stappen volgende week vol goede moed het kantoor van Mijn vriendenboekje binnen. Klaar voor een nieuw tijdperk met nog meer mooie herinneringen en mijlpalen. Wij hebben er zin in!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl