Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
NIEUW: RECEPTENBOEKEN

17-11-2015 - Geschreven door: Suzanne
NIEUW: RECEPTENBOEKEN

Het team van Mijn Vriendjes-en Vriendinnetjesboekje heeft natuurlijk dagelijks vele vriendenboeken in handen en zo viel het ons al snel op dat er steeds vaker de lekkerste recepten werden gedeeld. Watertandend zagen we de heerlijkste foto’s voorbij komen. Lekker en gezond eten, koken en bakken is immers waar veel mensen zich graag mee bezig houden.

Daarom kwamen we op het idee om een website te ontwikkelen geheel gericht op al deze heerlijke creaties en baksels. Wat is er nu leuker dan je favoriete recept te delen met je familie, vrienden of collega’s. Wat denk je bijvoorbeeld van je zoon die het huis uit gaat, een paar gezonde gerechten komen dan goed van pas. Of voor een vriendin die gaat trouwen, dan mogen recepten voor een goed huwelijk niet ontbreken. Gaat je zus emigreren, verras haar met oer-Hollandse recepten die ze zeker niet mag vergeten.

Natuurlijk is een receptenboek net zo’n persoonlijk kado als een vriendenboek waarin ook de persoonlijke smaakmakende vragen en foto’s niet mogen ontbreken. Het geheel wordt een prachtig boek waar je veel lees-, kijk- en kookplezier van hebt.

Dus bundel al jullie lievelingsrecepten en verras iemand met een receptenboek op www.mijnreceptenboekje.nl !

100% verrassend 100% lekker!Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl