Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
MET LIEFDE GEMAAKT

13-04-2015 - Geschreven door: Jessica
MET LIEFDE GEMAAKT

Met de lente in de lucht lijkt de liefde weer op te bloeien. Op de meest romantische huwelijksaanzoeken wordt volmondig ‘ja’ geantwoord. Vanaf dat moment kan het dromen van de mooiste dag uit je leven omgezet worden in het daadwerkelijk organiseren ervan. Het internet zit vol met trouwinspiratie, denk aan Pinterest en inspiratiesites als Trouwplannen.nl, waar je op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends. De meest originele ideeën komen voorbij, van een fotohokje tot echte bloemen op de bruidstaart.

Ook Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje en Mijn trouwboekje blijven niet onopgemerkt. Wij zijn blij te zien dat steeds meer mensen kiezen voor een van onze boeken als trouwkado. Een persoonlijk geschenk en een ideaal groepskado! Er zijn al vele vriendenboeken mee in de koffer op huwelijksreis gegaan om deze daar rustig door te lezen en na te genieten van de huwelijksdag.

Het team van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl zit ook dit trouwseizoen weer klaar om jouw vriendenboek met plezier, aandacht en natuurlijk heel veel liefde te maken!


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl