Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
VRIENDENBOEKEN TRAM

22-05-2014 - Geschreven door: Jessica
VRIENDENBOEKEN TRAM

Deze week is het kwik boven de 25 graden uitgestegen en daarmee hebben we de eerste zomerse dag van het jaar al mee mogen pakken! Heel Nederland gaat er lekker op uit en we genieten volop van het heerlijke weer.

Wij gingen in beraad: hoe kunnen we het buiten zijn voor Nederland nog gezelliger maken deze zomer? Een tram! Een vrolijke tram die rond rijdt en het enige echte vriendenboekengevoel over heel Nederland verspreid. Met de o zo herkenbare vriendenboeken-look zal deze tram de straten helemaal opvrolijken!

Zoek je een kado voor een vriendin die gaat trouwen, een collega die het bedrijf gaat verlaten, een vriend die op wereldreis gaat, je oma die haar 80e verjaardag viert of voor de babyshower van je zus? Als je onze tram ziet rijden dan weet je direct wat je moet geven! Je hoeft niet meer eindeloos op zoek naar een kadootje in de stad en pakt gewoon de tram naar het strand of terras waar al je vrienden al op je zitten te wachten!

Dus stap in de vriendenboekenexpress en geniet van alle vrolijke gezichten om je heen!

Oja, als je de tram tegenkomt en een foto maakt, dan krijg je 10% korting! Stuur de foto naar info@mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl


Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl