Het laatste nieuws


Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.
EEN ORIGINEEL TROUWKADO

28-02-2014 - Geschreven door: Suzanne
EEN ORIGINEEL TROUWKADO

Het trouwseizoen is weer in zicht! Als jij ook iemand kent die binnenkort gaat trouwen, of misschien ben je zelfs wel ceremoniemeester, dan is het tijd voor actie. Vragen als “wat trek ik aan, wat wordt het abc-tje en wat geven we kado” komen voorbij.

Vind jij het ook zo saai om een envelopje met geld te geven aan het bruidspaar? Veel mensen hebben daar moeite mee. Daarom is het juist zo leuk om met de hele vrienden- en familiegroep een mooi vriendenboek kado te geven. Het is origineel, persoonlijk en ook nog eens leuk om te maken. Want wat denk jij dat de kleur van de jurk zal zijn? Wie vangt het bruidsboeket en wat is het openingsnummer? Leuk om van te voren over te fantaseren en voor het bruidspaar nog leuker om achteraf te lezen.

Vaak wordt een boekje op onze site gemaakt als vervanging van een gastenboek. Veel fijner, omdat vrienden en familie er thuis eens lekker voor kunnen gaan zitten. Op deze manier worden er mooie persoonlijke boodschappen en leuke anekdotes vastgelegd.

Natuurlijk is het ook een leuk idee om een boekje te maken met de hele groep van het vrijgezellenfeest. Deze herinnering mag ook zeker niet verloren gaan, vergeet vooral de foto’s niet!Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl