JAARBOEK STUDENTENVERENIGING


Komt het einde van je studententijd in zicht en zoek je een manier om alle leuke momenten tijdens je studie of bij de studentenvereniging vast te leggen? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je een jaarboek samenstellen in de vorm van het ouderwetse vriendenboek. Bundel al je studiegenoten, leden van de studentenvereniging, leraren of huisgenoten om later nog eens terug te kijken naar deze mooi studententijd. Het perfecte kado om het bestuur, de voorzitters of andere fanatieke leden binnen de studievereniging te bedanken! Iedereen vult online zijn pagina in en wie weet komen er nog nooit onthulde geheimen naar boven!

Neem voor bestelling van grote aantallen exemplaren even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding.Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de gelegenheid School. Om meer toe te spitsen op een studentenvereniging, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- De beste anti-katertip:
- Mijn grootste leermoment:
- Mijn favoriete plek voor een VriMiBo:

video school kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de studentenvereniging past. Nodig daarna alle leden uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op tijdens de speciale dag overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl