HOUSEWARMING KADO

Geeft een vriend of vriendin binnenkort een housewarming maar heb je geen idee welk kado er bij de inrichting past? Dan zit je met een vriendenboekje altijd goed! Geef met de hele vriendengroep of familie handige huishoudtips, klustips of vertel over alle leuke dingen die er in zijn of haar nieuwe buurt te doen zijn. Zo’n handig boekje doet iedere verhuiskaart teniet en gaat een leven lang mee!


Bekijk hier de vragenlijst met 23 pakkende vragen. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.
- Dit verwacht ik zeker in jullie huis:
- Mijn tip voor het meeste woonplezier:
- Dit mag echt niet ontbreken op julie housewarming:

video sport kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw vriend past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendjes- en vriendinnetjesboekje. Om het boekje nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op de speciale dag overhandigen jullie het vriendjes- en vriendinnetjesboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl