KADO VOOR AFSCHEID COACH NAMENS HET TEAM


Gaat de coach of trainer jullie team verlaten en wil je hem of haar namens de hele groep bedanken met een origineel afscheidscadeau? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met al je teamgenoten een boekje samenstellen om terug te kijken of een sportief jaar. Een boek vol vragen, mooie hoogtepunten, sportmomenten en foto's. Zo'n sportief vriendenboek is een passend kado voor iedere sport, zoals voetbal, handbal, hockey of volleybal. Ook voor een belangrijke vrijwilliger die de vereniging gaat verlaten is dit een passend afscheidskado om hem of haar te bedanken namens alle leden van de sportvereniging. Laat je dus niet uit het veld slaan en maak een origineel afscheidscadeau!Vriendenboek maken; een persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.
Bekijk de vragenlijst die speciaal is samengesteld voor de bijzondere gelegenheid in de Sport. Om meer toe te spitsen op het afscheid van de coach of trainer, kun je nog vragen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Dit heb ik van jou geleerd:
- Als jij langs de zijlijn staat dan:
- Coach, bedankt voor:

video sport kado vriendenboek


Bundel je vrienden

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jouw coach of trainer past. Nodig daarna de vrienden uit die mee willen doen met het vriendenboekje voor jullie gezamenlijke vriend. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw eigen accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het afscheid overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!

ANDERE GELEGENHEDEN

Natuurlijk zijn er meer redenen te bedenken voor zo'n persoonlijk kado.

Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl